Uitslagen 16 november en programma 23 november.

Uitslagen 16 november 2019.

Treffers 6-Zevenaar 5= 8-2.
6 punten waren genoeg en die kwamen dan ook vlot binnen. Daarna zakte de aandacht wat weg en wist Zevenaar nog twee keer tegen te scoren.
De kampioenen zijn Martijn Bussink, Luca Bussink, Maurits de Leeuw en Thomas Mandemaker.
Zij werden tijdens de competitie door hun ouders en opa’s en oma’s zeer goed ondersteund. De promotie naar de vierde klas is binnen. 30 november vindt de huldiging plaats vanaf 18.00 uur.

Treffers 1-SKF 3 = 2-8.
De uitwedstrijd leverde een 0-10 nederlaag op. Dat wilde het team niet nog eens laten gebeuren. Dus de rug krom en tevens de afscheidswedstrijd van onze Jean. 6 partijen werden in de 5e game beslist. 1 wedstrijd in de vierde en drie wedstrijden in drie games waarvan eer twee door Jean werden gewonnen. Er is dus volop strijd geleverd, maar de beloning wilde niet echt komen. Het team heeft laten zien dat het ergens voor staat, dat geeft hoop voor de toekomst.

Treffers 2-ONI 3 = 8-2.
ONI zonder haar top dame was duidelijk tammer dan in de uitwedstrijd. Even hing de 10-0 in de lucht. Vreemd genoeg ging het solide dubbel in de fout en kon Maud zich in de laatste pot niet kwaad genoeg maken. Dus Feng 3x, Arvid 3x en Maud 2x. Prima resultaat !

Treffers 3-SKF 5 = 7-3.
Coach Daniël vuurde vanaf de eerste seconde zijn twee mans team aan en Iddo en Stijn reageerden hier erg goed op. Stijn bleef ongeslagen met 4x winst en Iddo won er 3. Hierdoor een gedeelde vijfde plaats op dit moment.

Treffers 4-SKF 7 = 6-4.
Al weer een partij Arnhem-Veenendaal. Bence was op tennisavontuur dus Max en Felix moesten het doen. Dat lukte wonderwel. Max won er 2 en Felix zelfs 3. Coach Jeffrey had hoop op meer maar dit was als resultaat ok.

Treffers 5-Zevenaar 4 = 2-8.
Een 4 (van ons) tegen 2 (van Zevenaar) wedstrijd. Uit hadden de onze niet zo veel in te brengen en dat was nu duidelijk beter. Alleen Lucas wist op inzet 2 partijen te winnen. Marnix, Anna en Ferron hadden het nakijken. Er zijn wel veel 4e en 5e games gespeeld. Coach Mark ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Treffers 7-Hutaf 9 = 2-8.
De nummer twee (wij) tegen de aanstaande kampioen (Hutaf). Er is met veel inzet gespeeld en dat leverde Hugo en William ieder 1 x winst op, Jelle kon geen partij winnen. Kopman Stijn werd door de Hutaffers die ook 100 procent gescoord hebben onttroont. Volgens coach Martijn was het Hutaf team veel ervarener.

Programma 23 november 2019.
11.00 uur, Veenendaal, SKF 4-Treffers 1.
10.00 uur, Gendt, Getavé 1-Treffers 2.
10.00 uur, Ede, BIT 3-Treffers 3.
10.00 uur, Beuningen, TCB 2-Treffers 4.
14.00 uur, Arnhem, TIAN 1-Treffers 5.
De teams 6 en 7 zijn dit weekeinde vrij.