Uitslagen 15 april

Uitslagen 15 april.

T1-MIddelburg 1 = 2-8.
De eerste helft liep niet echt goed voor ons eerste. Resultaat een  0-4 achterstand. Pas daarna kwamen Romer (1x), Stijn (1x) en Mitchell (0x) op stoom. De laatste plaats blijft vast in handen met nog een wedstrijd te gaan.

Cevelum 1-T1 = 8-2.
Zonder Mathijs is het een stuk lastiger punten te pakken tegen de taaie Cuijkenaren. Er werd zeker met genoeg inzet gespeeld, maar in deze opstelling zat er toch iets te weinig druk op de tegenstanders. Stef en Max ieder 1, en Anna helaas 0. Hierdoor gezakt naar plaats 5 op de ranglijst met nog één wedstrijd te gaan.

T3-Westa 1 = 4-6.
Het twee mans Westa team blijft voor onze spelers moeilijk te kloppen. Het dubbel Nienke en Hugo wist te winnen. Marnix was niet te kloppen en Hugo maakte er ook individueel eentje. Voor Bence en Nienke helaas geen score.  Plaats vier op de ranglijst met nog één wedstrijd te gaan.

T4-GTTC 1 = 8-2.
Na de poedel van vorige week uit bij Litac wist het team alle knoppen goed om te zetten. Alles wat vorige week niet lukte ging nu wel goed. Een prima team prestatie dat mag gezegd worden. Met name de winst in beide dubbels mag als doorslag gevend gezien worden. Volgens coach Gerrit was het kantje boord maar toch goed uitgespeeld. Stijn won er 1 net als Jelle. Thomas en Jonathan bleven ongeslagen. Bij 10-0 zou het kampioenschap gevierd kunnen worden. Volgende week speel concurrent Ede thuis tegen SC Velp. Ede moet met 10-0 of 9-1 winnen. Alle andere resultaten zijn gunstig voor ons vierde team.

Ede 5-T5 = 9-1.
Zonder kopman Damian is het lastig punten scoren voor ons vijfde. Nu viel ook Milan onverwacht weg wegens naweeën van een stevige prik. Rachel deed haar best maar helaas een 0.  Wessel komt er steeds beter in en wist gelukkig de eer te redden.

Trumelo 1-T6 = 0-10.
Ook Ayaan was geprikt en had een pijnlijke arm. Hij zag kans wel me te doen en won net als Sil en Tieme al zijn wedstrijden. Helaas is Ede 6 te sterk. Hierdoor een prachtige tweede plaats in de onder 13 competitie. Team en coaches mogen echt tevreden zijn.

Cevelum 2-T7 = 5-5.
Een van de leukste wedstrijden uit deze competitie. Beide teams speelden zo goed als zij konden en dit keer geen spelers in het spel die alle games met 11-0 wilden winnen. Jacky was man of the match met 2 overwinningen. Quinn won een dubbel met Anton en een individuele partij. Anton was zoekende naar de beste technische oplossingen. Daar zal training uitkomst bieden. Keara kon individueel niet veel doen, al is haar progressie zichtbaar. Dat bleek in het dubbel met Jacky want dat dubbel werd gewonnen. Tot grote vreugde van team, coach en ouders kwam er zo een keurig gelijkspel op het bord. Cerella heeft nog twee extra wedstrijden gespeeld met dank aan Cevelum. Het team blijft laatste met nog een wedstrijd te gaan.