Uitslagen 12 februari programma 19 en 20 februari.

Uitslagen 12 februari.
TCB 1-Treffers 1 = 2-8.
TCB is een promovendus vanuit de eerste klas en speelt niet mee om de bovenste plaatsen, Dat wil ons eerste team wel. Goed resultaat met vooral een goede revanche van Tom met 3x winst. Stijn en Mitchell ieder 2x en het dubbel. Goed werk van inval coach Geoffrey.
Litac 1-Treffers 2 = 7-3.
Dat was een flinke battle in Lichtenvoorde. Voor ieder punt moest hard gewerkt worden. Team 2 kwam 2 punten tekort om bovenaan te blijven staan. 2x winst van Roemer en 1x van Thijmen. Bence was net terug van een blessure en heeft zijn best gedaan volgens inval coach Jeffrey.
TCB 2-Treffers 3 = 6-4.
Het team was door corona uitgedund tot twee spelers. Met 1x winst van Ferron en 2 degelijke partijen van Max en samen 1x dubbel een goed resultaat geboekt. Dank aan Marianne voor het invallen als chauffeur en Franke voor de coaching.
Treffers 4-Westa 1 = 9-1.
De uitslag lijkt makkelijker dan dat het was. 7x 4 games zegt ook iets. Niettemin degelijk werk van team 4 met Marnix als man of the match. Slechts 1 dubbel ging verloren.  Stef, Marnix en Levi hebben de koppositie in handen genomen.
Treffers 5-SKF 4 = 1-9.
Team 5 heeft wat moeite om zich te laten gelden. De meeste opponenten waren tot nu toe te vast. Alleen Hugo wist vandaag tegen te scoren. Hugo, Stijn en Jonathan houden er met coach Gerrit de moed goed in.
Treffers 6-TIAN 2 = 0-10.
Het verschil in leeftijd en ervaring was duidelijk. De Noorderlingen drukten door als het nodig was en dus een terechte overwinning. Coach Martijn zette alles in maar kon het tij niet keren. Nienke, Jelle, Thomas en Tieme deden hun best maar meer zat er vandaag niet in.
Treffers 7-Revnache 3 = 0-10.
Ons team met nieuwelingen kwam tekort tegen de meer ervaren spelers en speelsters uit Schaijk en Langenboom. Veel publiek bij deze wedstrijd van ouders enzovoorts. Ayaan, Tieme, Rens en coach Stephan deden hun best maar kwamen ervaring tekort.

Dank aan Patrick en Sandra voor de geleverde bardiensten.

Programma 19 en 20 februari.
Zaterdag 19 februari jeugdranglijsttoernooi te Soest. 
Spelers: Jelle, Ferron, Levci, Stef, Stijn Ven Roemer.
Coaches: Michel, Martijn, Vince en Jeffrey
Vervoer Michel en Martijn.
Vertrek om 8.00 uur vanaf Treffers. Alleen Vince op eigen gelegenheid vanaf Velp.

Zondag 20 februari B-jeugdranglijsttoernooi te Soest.
Anna gaat met coach-chauffeur-papa Bart op pad. 8.00 uur vertrek vanaf thuis.

Indelingen komen dinsdag met het corona protocol na de persconferentie.