START JEUGDCOMPETITIE VOORJAAR

UITSLAGEN 2-2.

De jeugdcompetitie van dit voorjaar 2019 is van start gegaan. Dat ging als volgt.

SMD 2-Treffers 1= 7-3.
Alleen Jean en Remko wisten 1x te scoren en het dubbel.  De kersverse clubkampioen Yoran bleef helaas met lege handen staan in Winterswijk. Geen perfecte start dus.

Shot Wageningen 1-Treffers 2 = 3-7.
Het nieuw geformeerde tweede team kende een goede start in Wageningen. Het lukte Lucas zijn kopmanschap te laten zien met 3 solide overwinningen. Koen is al weken op schot en won er ook meteen maar 3. Ryan had zich e.e.a. voorgenomen maar scoorde niet.

Shot Wageningen 2-Treffers 3 = 6-4.
Ook team drie is nieuw geformeerd. Allemaal weer een klasje hoger en dat gaf wat spanning vooraf. Kunnen wij dat wel aan? Ja, is het antwoord. Het was wel  erg spannend maar het liep goed af. Feng 2x, Stijn 2x en Indy 0x.

TVO 1-Treffers 4 = 10-0.
Ondanks de goede inzet op de trainingen vielen er weinig hoogtepunten aan onze kan te scoren. Aan inzet enzovoorts lag het zeker niet. De jonge knullen van TVO waren simpelweg te snel voor Nick, Arvid en Meindert.

Hutaf 9-Treffers 5 = 2-8.
Ook hier een nieuw team. De oude rotten Felix en Max lieten niets aanbranden. Tycho evenmin al kostte dat iets meer moeite. Nieuweling Maurits wist 1x via het dubbel te scoren maar kwam individueel ervaring tekort.

Hutaf 10-Treffers 6 = 3-7.
Nog maar een nieuw team in de ring, Treffers 6. Marnix was de rustige rots in de branding die zonder fouten werd afgevlagd.  Lucas won tot zijn grote vreugde 1 wedstrijd en tot grote vreugde van zijn hele familie lukte dat Ferron ook. Ook de beide dubbels vielen onze kant uit.

Een prima start van de jeugdafdeling van Treffers. Met dank aan de coaches Rik, Jeffrey, Daniël en Albert en de meegereisde enthousiaste ouders.

PROGRAMMA 9-2.
10.00 uur
Treffers 5-TVO 3
Treffers 6-TVO 4

14.0 uur
Treffers 1-Hoogland 1
Treffers 2-Litac 1
Treffers 3-Litac 2
Treffers 4-SKF 5