Slotdag jeugdcompetitie voorjaar 2017

De Treffers 70 1-Treffers Arnhem 1 = 6-4.
Helaas sleept de blessure van Winston zich in ieder geval door tot in deze week. Wegens vakantieweek was er niet aan een invaller te komen. Jaimie liet nog eens zien dat hij het verdedigende handwerk steeds beter beheerst middels 2 degelijke overwinningen. Eloy ondersteunde hem in het dubbel en via 1 enkel overwinning. Dat zit de 6-4 in het goede perspectief. Vanwege de vele invalbeurten zat er niet meer dan plaats 5. Een dank je wel aan Cevelum voor de plezierige samenwerking in de afgelopen jaren

Litac 1-Treffers 2 = 3-7.
Dan de slot dag van de play offs in de hoofdklasse. Alle drama die je kunt verwachten hebben wij zaterdag voorbij zien en horen komen. Niet bij ons tweede team, dat mentaal redelijk solide in elkaar zit. Daar waar dromen en favorieten op andere tafels sneuvelden flikten coach Rik en zijn spelers hun kunstje koeltjes. Er stond een 1-6 overwinning in no time op het bord. Compliment aan coach en spelers. Na alle teleurstelleningen en problemen overwonnen te hebben is plaats drie in de hoofdklasse een prima resultaat.

Treffers 3-Essentia 1 = 8-2.
Afscheid nemend coach Sjoob had uitgerekend dat een 10-0 overwinning plaats twee op zou leveren. Dat leverde een uitstekende wedstrijd van ons derde team op, dat maar net plaats twee is misgelopen. Yoren en een herboren Tom ieder 3x en Maud en het dubbel ieder 1x. Plaats drie is goed en smaakt naar meer.

Treffers 4-BIT 4 = 5-5.
Nick was op vakantie. Op zoek naar een vervanger was Lucas graag bereid in te vallen. Toen hij zijn eigen batje ook weer aangeleverd kreeg was hij niet te stuiten en won in de 2e klas liefst 3x (compliment). Ryan en Koen bleven ieder op 1x winst steken. Als promovendus in deze klas hierdoor op plaats 4 terecht gekomen. Dat is een goed resultaat.

Treffers 5-ONI 2 = 3-7.
Wederom totaal onverwacht moest zonder Ruard worden aangetreden. Er was zo snel geen invaller voorhanden. Lucas met een geleend bat pakte er 2.  Giel kwam qua techniek en lichtvoetigheid iets tekort tegen de Wijchenaren. Met zijn drieën was dit toch een ander verhaal geweest.

Treffers 6-TVO 1 = 6-4.
Maud is in vorm en liet dat zaterdag weer eens zien. Vast als een huis en vastberaden gaat zij de duels aan. 3x winst was haar loon. Feng als immer niet ver in haar schaduw te vinden wist er ook 2 te winnen. Meindert had in één wedstrijd kansen maar kon niet afronden. Zijn inzet zoals altijd dik in orde.

Treffers 7-TVO 2 = 6-4.
Een keurige overwinning van team 7. De uitwedstrijd ging nog verloren maar nu werd er uit een ander vaatje getapt. De strijdkreten van Max en Indy ware al van ver te horen. Coach Nico zijn oren stonden er van overeind. Mede hierdoor uiteindelijk plaats vier binnengesleept en dat is een mooi resultaat.

Hutaf 10-Treffers 8 = 7-3.
Kaj, Thijs en Tyche zijn een hecht team aan het worden. In het begin moesten zij nog wat wennen aan het samen een team zijn, maar dat lukt met de week beter. De komende tijd zullen wat veel tijd in het verbeteren van de individuele techniek besteden. Dan gaat het vast al weer beter in het najaar.

Dank aan alle coaches, ouders, barmensen en spelers die zich ingezet hebben voor de afgelopen competitie. Er is een duidelijk clubgevoel bij de Treffers jeugd gekomen en dat gevoel en die sfeer zag je terug tijdens de afsluiting die Milou op touw had gezet.