Resultaten zaterdag 4 november 2017.

Resultaten jeugdwedstrijden zaterdag 4 november 2017.

Treffers 1-Hercules 2 = 1-9.
Met 5 vierde en vijfde games in de eerste helft van de wedstrijd was het vuur in de wedstrijd aanwezig, maar leverde geen directe resultaten op. Alleen Jeffrey wist van Evi ten Have te winnen. Suus behalve games helaas geen volle score. Ryan had commentaar maar kon dat niet in daden omzetten. Hercules heeft een goede kans door te stoten van de hoofdklasse, via landelijk C naar landelijk B. Bij ons ontbreekt momenteel te veel om het echt goed te doen, ondanks de inzet en slimmigheden van coach Rik.

Treffers 2-BIT.nl 2 = 1-9.
Auw ! Deze nederlaag kwam onverwacht en hard aan. Duidelijk was dat het type spel van deze Bitters onze spelers niet goed op de maag viel. NietteminĀ  alle partijen die in de verlenging gingen (vijf stuks) allemaal verloren. Te veel fouten en te weinig zelfvertrouwen leverden deze nederlaag op. Dat kan vanaf nu alleen maar beter gaan. Coach Albert was niet blij verrast.

Treffers 3-Hercules 3 = 3-7.
Ook in deze partij gingen veel van de zoveelste games de mist in. Er ging echter ook genoeg goed zodat er een acceptabele uitslag op het bord kwam. Coach Daniel kon hier wel mee leven.

Treffers 4-Shot W 2 = 1-9.
Nog een inmaakpartij. De beker moest helemaal leeg gedronken worden in de overigens goed gevulde en gezellige Treffers dome. Alleen Lucas wist 1 partij te winnen en dat is zelfs voor hem aan de magere kant. Het team draait goed, maar niet helemaal boven in mee. Coach Nico moest er flink aan trekken deze ochtend.

Treffers 5-Shot W 3 = 7-3.
Met de weer teruggekeerde Arvid in de opstelling en in topvorm kwam het vijfde in deze pot bovendrijven. Er zit geen titel in het vat, maar ook een plaats boven in is goed voor te stellen. Maud won er 1x en Feng toch ook nog 2.

Treffers 6-TCB 2= 2-8.
De koploper op visite. 3 van de 4 TCB-ers spelen al een jaartje langer in deze klas en wij waren niet helemaal in de sterkste opstelling. Anders was het misschoen nog iets closer geweest. Per saldo een goede wedstrijd met veel strijd gezien alle 4e en 5e games. Max en Felix wonnen er ieder eentje. De dubbels waren ook erg spannend. Coach Theo moest ook veel doen om alles op tijd af te krijgen.

Het zevende teams genoot van een vrije zaterdag.

Dank aan alle coaches en de volledige barbezetting.