Resultaten week zeven programma week acht.

Resultaten week zeven.

Treffers 1-Wijhe 1 = 2-8.
Langzaam maar zeker scoren de teamleden en invallers de broodnodige punten. Mitchell met speciale coach Geoffrey lukte dat helaas niet. Koen en de hele zaal waren helemaal happy met zijn eerste winst. Thijmen was de hele dag al goed bezig en won 1x in team 1.
Treffers 2=TVO 1 = 6-4.
Zonder invalperikelen kan team twee aardig mee in de hoofdklas. Stijn is de kopman en wist 3x te winnen. Zal hem goed doen. Thijmen eveneens goed op dreef met 2x winst. Roemer was de afgelopen weken iets beter op dreef dan gisteren. Hij won 1x. Een sportieve en leuke wedstrijd. Dat vond coach Daniel ook.
Treffers 3-TVO 2 = 6-4.
Een wedstrijd met een geheel ander verloop dan de uitwedstrijd. Dat lag duidelijk aan de wisselende opstellingen van beide teams. Tom solliciteerde naar hogere doelen met 3 degelijke overwinningen. Maud bleef op 1 partij steken maar daar zat toch meer in. Bence was de hele dag zoekende en vond wat hij zocht in de allerlaatste partij. Er moest flink gewerkt worden voor resultaat. Team en coach waren tevreden met een overwinning.
Treffers 4-Odion 1 = 5-5.
Dat ging heel wat beter dan in de uitwedstrijd in Gaanderen. Wessel is inmiddels aardig op schot. Ook nu 3x winst. Marnix en Damian ieder 1x winst. Helaas het dubbel ingeleverd met 10-12 in de 5e game. Coach Gerrit vond dat er flink was gewerkt en in sportieve sfeer.
Treffers 5-Tian 2 = 5-5.
Dat is een heel water resultaat dan in de eerste partij uit bij Tian (2-8). Ferron trekt al weken de kar en won er nu weer 2. Anna deed dat voor het eerste deze competitie ook en Hugo wist 1x te winnen. Coach Mark was blij met het resultaat en ziet een opgaande lijn.
Treffers 6-Odion 2 = 5-5.
Ook in dit team een duidelijke verbetering ten opzichte van de eerste competitieweken. Koploper Odion 2 werd op een verdienstelijk 5-5 gehouden. Levi hield zijn 100 % score vast. Jursey won er ook 2 en samen die twee 1 van de dubbels. William en aanvoerder Thomas hadden het zwaar en wonnen dit keer tegen sterkte tegenstanders niet.
Team 7 was vrij.
Wederom hartelijk dank aan alle barmensen, supporters en bezoekers. Jullie zorgen mede voor een prettige sportieve sfeer. Dat is een plezierig ambiance voor de spelers.

Programma week acht.
Zaterdag 6 november 2021.
1100 uur, Enschede, Entac 1-Treffers 1, coach is Jeffrey, vervoer is Mitchell, invaller is Stijn
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 1-Treffers 2, coach is Daniel, vervoer is Roemer, invaller is Maud
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 2-Treffers 4, coach is Theo, vervoer is Theo of Marnix
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 4-Treffers 6, coach is Albert, vervoer is Albert, Thomas valt uit
0945 uur, Langenboom, Revanche 2-Treffers 7, coach is Martijn, vervoer is Martijn
De teams 3 en 5 spelen op vrijdag 10 december de uitwedstrijden bij TCB.