Resultaten week drie programma week vier.

Resultaten week drie.

zaterdag 2 oktober.
Bijmaat 1-Treffers 1 = 10-0.
De harde realiteit is dat ons topteam op de bodem van landelijk C staat. Er waren zeker kansen in vierde en vijfde games maar binnenhalen van de punten is nog een dingetje. Invaller Thijmen kon daar ook niets aan veranderen. Wij blijven het proberen.
BIT 1-Treffers 2 = 7-3.
Met Roemer 1x en Stijn 2x deed team 2 geen onredelijke zaken. Invaller Tom was dicht bij winst maar mist nog ervaring in deze klasse. Geleidelijk aan komen onze jongens er beter in.
Zevenaar 1-Treffers 3 = 9-1.
Team 3 moest met beperkte middelen aantreden. Invaller Marnix pakte meteen zijn eerste game, maar daar was het ook mee gedaan. Inzet erg goed. Bence trad wegens blessure aan als linkshandige speler en deed dat met volle overtuiging echter zonder de bijpassende beloning. Max raakt steeds beter in vorm en wist 1x tegen te scoren.
Velp 1-Treffers 4 = 7-3.
Kopman Marnix was uitgeleend dus dat was lastig vervangen. Dat lukte Hugo als invaller aardig door 1x te winnen. Damian is nog niet op schot en moest al zijn partijen inleveren. Wessel bleef koeltjes overeind met twee overwinningen.
BIT 2-Treffers 5 = 6-4.
Coach Henk was lovend na afloop. Anna en Ferron ieder twee keer winst. Alleen Stijn wilde het nog niet lukken een partij binnen te slepen.
Zevenaar 2-Treffers 6 = 5-5.
Mede dankzij de volle aandacht van de familie van Jursey kwam er een keurig gelijkspel op tafel. Dat beide dubbels gewonnen werden was te danken aan de hier aan bestede trainingstijd. Verder winst van Jursey 1x, Thomas 1x en Stef 1. William was close maar dus net niet.
Zevenaar 3-Treffers 7 = 3-7.
Het harde werken werd beloond in en tegen Zevenaar. Jelle en Jonathan wisten ieder drie keer te winnen en nieuweling Nienke pakte keurig haar wedstrijd mee. Het team staat zowaar bovenaan op dit moment. Het wordt nog spannend.

Programma week vier.
1100 uur, Hilversum 5-Treffers 1, coach is Jeffrey, vervoer is trein. Stijn valt in.
1100 uur, Veenendaal, SKF 2-Treffers 2, coach is Daniel, vervoer is Roemer, Tom valt in
0930 uur, Bemmel, Essentia 1-Treffers 3, coach is Yoran, vervoer is Bence
1400 uur, Westervoort, Westa 1-Treffers 4, coach is Nico, vervoer is Wessel
1100 uur, Veenendaal, SKF 3-Treffers 5, coach is Mark, vervoer is Hugo
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 3-Treffers 6, coach en vervoer is Albert
Team 7 is vrij.