Resultaten week acht programma week negen.

Uitslagen week acht.

Entac 1-Treffers 1 = 9-1.
Wegens een val moest Stijn thuisblijven. Last minute invaller Max heeft er het beste van gemaakt tijdens zijn landelijke debuut. Coach Jeffrey wist alleen Mitchell naar een overwinning te loodsen. Team 1 staat zoals verwacht bestendig onderaan.
Litac 1-Treffers 2 = 5-5.
Een wedstrijd met voortdurend wisselende kansen. Stijn moest invallen in team 1, maar dat lukte onverwacht niet. Invalster Maud moest helpen de kar te trekken. Uiteindelijk konden Thijmen en Roemer ieder twee partijen naar hun hand zetten en samen het dubbel. Maud werkte als altijd hard maar kon geen wedstrijd afdwingen. Dat afdwingen was noodzakelijk want Litac wilde weten wie de sterkste was. Allerlei middelen werden ingezet … Coach Daniel had er zijn handen vol aan maar hield het hoofd koel. Een goed resultaat.
Treffers 3 was vrij. 
Litac 2-Treffers 4 =- 7-3.
Op dit moment kan alleen Wessel het niveau 2e/3e klas goed aan. Damian en Marnix doen echt hun best, maar er is iets meer nodig om wedstrijden naar je hand te zetten. Inval coach Theo heeft zijn best gedaan.
Treffers 5 was vrij.
Litac 4-Treffers 6 = 4-6.
De thuiswedstrijd was een dikke 9-1, maar nu ging het anders. Wellicht ook een beetje onderschatting aan onze kant en goed spel van de Litac dames en heren, die met drie andere spelers en speelsters aantraden dan in de eerste wedstrijd. Stef en Levi lieten zich niet voor het lapje houden en wonnen samen 4 punten. William geraakte tot grote hoogte maar kreeg geen beloning voor zijn verbeterde spel. Jursey speelde de mooiste ballen maar vergat af en toe een punt te maken. William dus 0, Jursey 1 . Daarnaast 1 gewonnen en 1 verloren dubbel. Coach Albert was niet helemaal happy.
Revanche 2=Treffers 7 = 4-6.
Met voor het eerst de coaches Renate en Martijn tegelijk aan het werk kon de klus in Langenboom geklaard worden. Dit was een uitpartij tegen een van de medekoplopers. Jonathan moest op het laatste moment verstek laten gaan. Daar stond tegenover dat Jelle ongeslagen bleef, beide dubbels gewonnen werden en dat zowel Nienke als Wessel ieder 1 partij wisten te winnen. Wessel had er bijna 2 te pakken. Het blijft spannend in dezer competitie met 3 of 4 titelkandidaten.
Prettig was de ondervonden ondersteuning van een heleboel ouders bij de uitwedstrijden.

Programma week negen.

Het jeugd ranglijsttoernooi te Tilburg zit er aan te komen. Wij gaan er heen op zaterdag 13 november.