Resultaten jeugd eerste twee weken en programma derde week.

Team 1 begon met een zware pot thuis tegen Stiphout. Na heel hard werken een 2-8 nederlaag en de vraag waar staan we nu eigenlijk. Het antwoord kwam al in de tweede (uit) wedstrijd tegen SVE 2. Via een 3-7 uit overwinningstaat het team nu derde. De concurrentie staat vlak in de buurt, maar duidelijk is dat er progressie geboekt is.

Team 2 moest in de eerste thuiswedstrijd kopman Rens missen wegens een hamstring blessure. Laatste nipper invaller Marthijs won er één net als Kes en Tom. 3-7 tegen Westa 1 was gezien de omstandigheden niet onaardig. De tweede uitwedstrijd met Rens liet een ander verhaal zien een 4-6 uit overwinning op Zevenaar 1 en 3x winst van Rens. Tom en Kes stuurden 1 overwinning bij. Dit is een spannende competitie met niet veel grote verschillen.

Team 3 had tegen ONI 1 thuis niet veel in brengen en ook uit tegen Zevenaar 2 waren de verschillen groot. Dus twee keer 1-9 aan de broek. Het kan hierna alleen maar beter gaan als Koen en Nick ook gaan scoren.

Team 4 kon de eerste wedstrijd alleen op mentale kracht mee. De 2-8 nederlaag was wel terecht. De tweede uitwedstrijd met invaller Max was wederom een 2-8 nederlaag, met het grote verschil dat Meindert nu wel op het scorebord verscheen, progressie dus!

Team 5 speelde de eerste wedstrijd thuis en verloor van ONI 3. De tweede wedstrijd uit tegen TVO 2 ging ook met 2-8 verloren al had het ook 4-6 kunnen zijn gezien de vele vijfde gamers. Zodra kopman Feng weer beschikbaar is zullen de resultaten wel beter worden.

Team 6 kon het in de eerste week thuis tegen de dames van Hutaf 7 nog niet bolwerken. De tweede wedstrijd uit tegen Hercules 4 gaf al een ander beeld namelijk 5-5. Nu met 3 overwinningen van Tycho en tweemaal Marnix! Lucas werkte erg hard maar mist ervaring. Ook hier is het wachten op de terugkomst van topvrouw Indy (geblesseerd).

Programma van zaterdag 22-9:
thuis 10.00 uur Treffers  5-SKF 6 en Treffers 6-Litac 3
thuis 14.00 uur Treffers 3-SKF 4 en Treffers 4-Litac 2
uit 11.00 uur ’t Belke-Treffers 1: let op andere speelzaal!
thuis 14.30 uur in Groesbeek Treffers 2-SKF 2