Resultaten eerste week jeugd en programma tweede week.

Resultaten eerste competitie ronde jeugd.

Wijhe 1-Treffers 1 = 9-1
0-1 voorsprong door Mitchell en daarmee was de koek op. Dat zal beter moeten wil het team mee kunnen doen. Koen en Stijn dus helaas 0. Coach Jeffrey moest diep nadenken.
TVO 1-Treffers 2 = 8-2.
Bence viel in en werkte zich drie slagen in de rondte. Helaas geen partij gewonnen maar goede inzet is ook ok. Thijmen haalde zijn niveau niet. De late vrijdagavond wedstrijd was daar mede debet aan. Roemer kende zijn opponenten erg goed van de competitie en de afdelingstraining en  won twee keer, tevens man of the match. Coach Daniel hield iedereenvrolijk en goed bij de les.
TVO 2-Trefers 3 = 6-4.
Eerste keer voor Tom op dit niveau. Was nog een beetje zoeken hoe je nu precies moet spelen. In ieder geval 1x winst. Max was zoekende en kon zich zelf niet fel genoeg krijgen. Hij kan meer dan er uit kwam. Op Maud stond geen maat. Wervelend, dominant en werkelijk maximaal gepresteerd. Chapeau van het eigen team, van de tegenstanders en pluim van coach Albert.
Odion 1-Treffers 4 = 7-3.
Met inval coach Robert voor het eerst in deze samenstelling uit naar Gaanderen. De iets oudere jongens van Odion waren gewiekster in het binnenhalen van de punten. Marnix, Wessel en Damian scoorden ieder 1x.
Tian 1-Treffers 5 = 8-2.
Coach Henk vond dat er wel leuk gespeeld was. Anna en Hugo kregen geen beloning v0or hun harde werk. Ferron is in vorm en pakte twee keurige punten
Odion 2-Treffers 6 = 8-2.
Zelfde beeld als bij team 4, die tegelijk in Gaanderen speelden. Iets oudere tegenstanders die de bal wat beter op tafel hielden. Voor Thomas waren de vele backspin ballen te veel van het goede. William met geleend materiaal deed zijn best en dat kwam er in het dubbel al aardig uit. Onze man of the match was debutant Stef met 2 overwinningen. Coach Albert vuurde de manschappen ieder keer aan.
ONI 3-Treffers 7 = 7-3.
Beoogd kopman Jonathan moest kort voor de wedstrijd helaas afhaken. Aanvoerder Jelle deed wat hij kon en deed dat goed. 2x winst is ok. Helemaal nieuw in de competitie waren Nienke en Wessel, waarbij beiden kansen kregen en Nienke er ook nog eentje wist te winnen. De pret met coach Martijn was dik ok.
Geen eerste ronde om over naar huis te schrijven. Nu maar fluks goed trainen en volgende keer beter.

Programma week twee jeugd.
Zaal open om 0930 uur Albert.
1000 uur, Treffers 6-Litac 4, coach Albert, op 2 tafels
1000 uur, Treffers 7-Revanche 2, coach Martijn, op 2 tafels
1200 uur, Treffers 2-Litac 2, coach Daniel, op 2 tafels, 1130 uur inspelen
1200 uur, Treffers 5-TCB 2, coach Henk, op 2 tafels, 1130 uur inspelen
1430 uur, Treffers 1-Entac 1, coach Jeffrey, invaller is Roemer. op 1 tafel
1430 uur, Treffers 3-TCB 1, coach Albert, op 1 tafel
1430 uur, Treffers 4-Litac 2, coach is Martijn, op 2 tafels

Barrooster
0930 uur, koffie zetten, Albert
1000 uur, Susan
1200 uur,  Anke
1430 uur, Anke en Stijn
1800 uur sluiten, Albert.