Resultaten 27 november en programma 4 december.

Resultaten 27 november 2021.

Treffers 1-Hilversum 5 = 0-10
Auw, dat was hard. De aanstaande kampioen wilde winnen en wel zo dik mogelijk. Er was zeker verzet, daar zorgde coach Jeffrey wel voor, maar invaller Thijmen, noch kopman Mitchell noch Koen konden voldoende vuist maken. Dikke uitslagen zaten er niet tussen en bijna de helft van de wedstrijden ging minstens in vieren. Toch geen loon naar werken. Helaas.
Treffers 2-SKF 2 = 1-9.
De wedstrijd verliep in amicale sfeer. SKF 2 is volop in gevecht met het herrezen BIT 1 en wilde niets laten liggen. Ondanks dat wij op volle sterkte waren kon alleen Roemer tegen scoren. De weer herstelde Thijmen en Stijn bleven met legen handen achter. Coach Daniel vond dat het allemaal iets te makkelijk mis ging. Voorlopig plaats vijf inde poule.
Treffers 3-Essentia 1 = 5-5.
Het begin was redelijk beroerd. In no time 0-3 achter na twee verloren vijfde gamers. Het dubbel bracht de ommekeer. Koploper Essentia had haar kopman thuis gelaten. Dat moest ons ruimte geven, Die ruimte was er maar kopman Tom had te veel last van zijn rug om te doen waar hij goed in is. Hij scoorde 1x en het dubbel met Maud. Bence knokte voor wat hij waard was en pikte de laatste pot. Maud won er twee en bijna drie, dus die is in vorm. Coach Albert kon het allemaal wel waarderen. Het duel met TVO 2 om plaats vier en vijf gaat verder.
Treffers 4-Westa 1 = 9-1.
De nummer vijf wint van de nummer zes in deze poule. Op zich een duidelijke uitslag maar het formulier stond vrijwel vol met game resultaten, dus de Westervoorters gaven zich niet zomaar gewonnen. Inval coach Martijn was erg te spreken over invaller Ferro, Marnix en kopman Wessel. Alleen Marnix moest 1x inleveren.
Treffers 5-SKF 3 = 1-9.
Ook hier en invalcoach. Vanwege de ziekte van coach Mark trad Jeffrey aan. Treffers vier en vijf spelen in gelijkwaardige 2/3e klaspoules. De indruk bestaat dat team 5 de zwaardere tegenstand heeft. Zij staat duidelijk onderaan. Anna won er eentje. Ferron, Hugo en Stijn helaas lege handen. Plaats zes valt niet te ontlopen.
Treffers 6-Litac 3 = 7-3.
De dans om plaats twee gaat gelijk op met Hutaf 3. Maar er moest wel gewerkt worden. Thomas, Levi en Stef scoorden ieder twee keer. Tevens 1 dubbel gewonnen. Het andere dubbel was voor Litac en William moest twee keer feliciteren. De belangrijke games werden steeds door ons gewonnen en dat maakte het verschil met Litac 3. Coach Albert was tevreden.
Treffers 7 was vrij en staat nu tweede op de ranglijst.

Grote dank aan QR controleurs Robbert, die 1 keer op moest treden en Nico, die het zeer rustig had.
De barmensen deden het goed. Dank aan Hilde en Geoffrey. Een speciaal dank aan Hanneke voor de zeer uitgebreide poetsbeurt.

Programma 4 december.
De kwartfinales van het belangrijkste jeugd toernooi zitten er aan te komen. Een nooit eerder gezien aantal deelnemers voor Treffers.  De acht kandidaten zijn:
Jongens onder 19 = Mitchell.
Jongens onder 17 =  Roemer
Jongens onder 15 = Hugo
Jongens onder 13 = Jelle en Ferron
Jongens onder 11 = Jonathan
Meisjes onder 15 = Nienke
Meisjes onder 13 = Anna.
Niet iedereen is kansrijk om de halve finale te halen begin februari in Arnhem en Nijmegen (organisatie Treffers), maar we gaan er allemaal voor.
Vince leidt de coachstaf in Almere. Coach en vervoerschema worden nog bekend gemaakt.
Publiek is helaas niet welkom.

Programma trainingen tot kerst.
Vanwege de nieuwe corona maatregelen vervallen alle trainingen met uitzondering van de overdag 55 plus activiteiten en de woensdagmiddag instroom. Er komt er een tijdelijk trainingen schema.  Bestuur en trainers zijn hierover in overleg.