Resultaten 26 februari programma 5 maart 2022

Resultaten 26 februari 2022.

Treffers 1-Essentia 1 = 8-2.
Met invaller Mathijs voor Tom en inval coach Geoffrey voor Jeffrey werd het tijd voor een rondje hard werken en punten verzamelen voor team 1. Mathijs speelde of hij wekelijks in het eerste speelde en won 2x.  Beetje de pest in na het verlies van Coen. Stijn worstelde zich door de wedstrijden heen. Moet nog even wat werk verzetten om de topvorm te bereiken. Mitchell trainde deze week tamelijk beroerd maar was helemaal scherp op zaterdag. Duidelijk de man of the match aan onze kant met 3 overwinningen.  Team 1 staat nu 1 punt achter de koploper.
Treffers 2-TVO 1 = 6-4.
Bij ons vakantie en covid kwesties in vrijwel alle teams en zo ook bij TVO, dat hierdoor niet in de topbezetting kon aantreden. Onder aanvoering van een volledig gemotiveerde Roemer ging men op puntenjacht met hulp van inval coach Franke. Roemer 3x, Thijmen ook goed met 2x winst en samen het dubbel. Invaller Levi zette zich goed in maar kwam zoals verwacht ervaring te kort. Een dijk van een wedstrijd die rijkelijk publiek trok. Sportieve strijd met vele vierde en vijfde games. Leuke sport ! 
Treffers 3-SKF 3 = 3-7.
Met twee van de vier spelers beschikbaar was het een beetje zoeken naar waar de punten vandaan konden komen. Coach Henk had een drukke middag en moest ook nog vaak tellen. Wessel was onze man van de dag met 3 overwinningen. Anna had wat moeite om met de openingen goed door te komen en bleef helaas op 0 steken.
Treffers 4, was vrij.
Velp 3-Treffers 5 = 9-1.
Beetje dikke nederlaag vond coach Gerrit. Hugo scoorde zoals altijd 1x tegen. Jonathan was nog niet helemaal fit en kon niet winnen en Stijn kwam eveneens wat tekort. Aan de overzijde de van Treffers afkomstige gebroeders Bouman die duidelijk progressie geboekt hebben.
Zevenaar 2-Treffers 6 = 9-1.
Eveneens een dikke nederlaag. Het schuifwerk was niet ok en zo nog het een en ander te verbeteren volgens coach Martijn. Thomas won de eerste wedstrijd en daarna waren er zeker nog kansen gezien de vierde en vijfde gamers. Na het dubbel viel erg niet veel meer te juichen.
Zevenaar 3-Treffers 7 = 10-0.
Onder leiding van coach Renate werd er vlot aangevallen. De meer ervaren Zevenaarders wisten daar goed raad mee. Inzet goed, maar geen punten.

Programma 5 maart 2022.

1300 uur, SC Velp 2-Treffers 4, coach en chauffeur Albert. Vertrek om 1215 uur vanaf Treffers.