Resultaten 17 november en programma 24 november.

Uitslagen jeugdwedstrijden zaterdag 17-11-2018.

Treffers 1-’t Belke 1 = 8-2.
Een team alleen is niet zo gezellig in onze zaal. Was niet verkeerd dat er enkele toeschouwers in de loop van de middag acte de presence gaven. ’t Belke kon helaas slechts met twee spelers aantreden waardoor er geen echte wedstrijd ontstond. Coach Rik was wel tevreden met zijn spelers. Kopman Jean bleef ongeslagen terwijl Remko en Yoran ieder 1x winst noteerden. Het dubbel Jean/Yoran wist ook te winnen.

BIT 2-Treffers/GTTC 2 = 8-2.
Wat minder punten dan vooraf op gehoopt maar prettig was de terugkomst van Kes en het feit dat Lucas zich op het scorebord melde. Dat was tot in Wijchen (waar uw reporter verbleef op dat moment) merkbaar. Ook Tom scoorde 1x. Het team begint o.l.v. Jeffrey weer wat kleur op de wangen te krijgen.

Tafeltennis Nijmegen 1-Treffers 3 = 7-3.
Sander Dam was bij de opponent niet te kloppen. Ryan begint in vorm te raken en wist 2x te winnen. Koen was wat ziekjes maar wist er toch 1 winstpartij uit te persen. Nick was de afgelopen aardig in beeld doch bleef helaas op een 0 steken.

Litac 2-Treffers 4 = 6-4.
Zonder Meindert en kopman Arvid op naar Lichtenvoorde. Mathijs was op schot en wist 2x te winnen. Maud scoorde goed met 1x winst en samen met Mathijs het dubbel. Invaller Max moest 3x het hoofd buigen. Aardige wedstrijd!

ONI 3-Treffers 5 = 6-4.
Zelfde uitslag als de vorige keer alleen de individuele score was anders. Feng, Stijn en de goed spelende Felix ieder 1x winst en dan Stijn en Feng samen het dubbel. Was spannend tot de laatste game. Een paar punten meer was leuker geweest.

Litac 4-Treffers 6 = 8-2.
Zonder kopvrouw Indy aantreden scheelt toch een slok op een borrel. Tycho en Marnix konden ieder 1x tegen scoren. Lucas bleef dit keer zonder punten.

Programma 24-11-2018.

Allen teams thuis:

10.00 uur
Treffers 5-Velp 1
Treffers 6-Shot Wageningen 3

14.00 uur
Treffers 1-SVE 2
Treffers 2-Zevenaar 1
Treffers 3-SKF 4
Treffers 4-Shot Wageningen 2