Resultaten 16 april programma 23 april.

Resultaten 16 april.

Treffers 4-SC Velp 2 = 9-1.  KAMPIOEN !
Nog een beetje de zenuwen bij de start, maar allengs kamen Stef, Marnix en Levi helemaal los. De 9-1 overwinning was dik verdiend en nu wachten op de uitslag Wesstar 1-Odion 2. Dat werd 7-3 voor de Westervoorters die thuis moeilijk te kloppen zijn. Veertien punten los op de nummer twee en nog één uitwedstrijd te gaan. De terechte kampioen in de derde klasse is team 4. Het coachteam Albert en Michel deelden in de vreugde.

Essentia 1-Treffers 1 = 4-6.
Bij de Bemmelnaren hangt het er wekelijks sterk vanaf wie er meedoet. In hun sterkste bezetting een geduchte tegenstander voor iedereen. In hun zwakste opstelling door iedereen te kloppen. Vandaag met twee van de drie kopmannen en dus werk aan de winkel.  Team 1 was in ieder geval deze keer in de sterkste opstelling. Tom wist zowaar een drietje te scoren ondanks alle school beslommeringen. Mitchell degelijk als altijd met 2x winst en Stijn iets of wat onfortuinlijk 1x winst. Helaas ging het dubbel de mist in. Kortom een degelijke uit overwinning op een lastig team. Team 1 blijft op de tweede plaats staan. Coach Albert verving Jeffrey.

TVO 1-Treffers 2 = 4-6.
Een onverwacht resultaat van team 2 dat op de nipper ook compleet kon aantreden. Roemer is in vorm en won er twee. Thijmen won er één en dan onze surprise speler. Mathijs won een paar weken geleden niets, maar was zaterdag zonder meer in topvorm met twee overwinningen. Het dubbel van Roemer en Thijmen is altijd wel goed en zo ook nu. Coach Daniel had de sfeer er goed inzitten. Het team staat op de derde plaats.

SKF 3-Treffers 3 = 5-5.
De trainers zagen de groei van de spelers al enkele weken voor bij komen maar nog niet in resultaten zichtbaar. Dat was nu wel het geval. Verrassend won routinier Max er maar 1, Anna 2 en Wessel 2. Een keurig resultaat met een tevreden in val coach Franke.

Treffers 5-SC Velp 3 = 2-8.
Een buitengewoon gezellige middag, die eindigde lang nadat de laatste punten waren gescoord. Hugo kwam 2x tot winst, Stijn en Jonathan niet. Het is mij niet duidelijk geworden wie de rond de tafel spelletjes daarna gewonnen hebben. De pret lag er in ieder geval boven op. Met dank aan de geduldige coach Gerrit.

Treffers 6-Zevenaar 2 = 4-6.
De vorige keer was dat nog een gevoelige 1-9 nederlaag. Vandaar dat coach Martijn nu erg tevreden was. Ook in dit team zien wij geleidelijk aan de voortgang. Eerst op technisch vlak en nu in vastheid en in het volhouden. Nienke stak er uit met 2 punten, Thomas 1x, Jelle en Tieme beiden een 0 en 1 gewonnen dubbel.

Treffers 7 speelde deze week leifst twee thuiswedstrijden. De eerste op maandag op verzoek van de tegenstanders wegens vakantie perikelen.

Treffers 7- HTTC 2 = 1-9.
Pas in de derde aanloop wist Rens een vijfde game te bereiken met een magistrale forehand topspin ook te winnen. De tegenstanders hadden duidelijk een jaartje meer ervaring, net zoals de meeste tegenstanders. Inval coach Albert was tevreden met wat hij te zioen kreeg.

Treffers 7-Zevenaar 3 = 0-10.
Wessel pakte bijna de eerste wedstrijd van die ochtend onder aanvuring van coach Renate. Dat mislukte en zo ging in nog meer wedstrijden. Het verschil in ervaring was in sommige westrijden erg groot.

Met dank aan de barmensen die hun vrije tijd opofferden voor onze jeugdafdeling.

Programma 23 april.
Thuis:
1300 uur, Treffers 3-ODION 1, met Max, Ferron en Wessel J. Anna is er niet. Coaches Jeffrey en Daniel. Jeffrey opent.
Uit:
1000 uur, Gaanderen, ODION 2-Treffers 4, vervoer en coach is Albert.
1300 uur, Huissen, Hutaf 1-Treffers 5, vervoer en coach is Gerrit
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 3-Treffers 6, vervoer en coach is Martijn
1000 uur, Velp, SC Velp 4-Treffers 7, vervoer en coach is Renate. Tieme is er niet.

De teams 1 en 2 zijn dit weekeinde vrij.

30 april is de laatste competitieronde.