Resultaten 1 april programma 8 april

Resultaten 1 april 2023.

T1-Bijmaat 1 = 3-7.
Een levendige wedstrijd. In de uitwedstrijd wist Stijn en drie te winnen, maar die kon er nu niet bij zijn. Mitchell verving hem als kopman prima met inderdaad ook drie overwinningen. Roemer mist vorm op dit moment en scoorde niet. Invaller Max deed zijn best maar wist dat dit ietwat boven zijn niveau zou zijn.

SKF 2-Treffers 2 = 8-2.
Net even wat minder dan het resultaat thuis tegen SKF 2. Wessel verving Max en won 1 wedstrijd, dat was dus ok. Was alleen zijn bril op de terugweg vergeten. Stef won er ook 1. Anna had vele vijfde gamers maar kon die niet in partij winst omzetten.

T3-VelpĀ  2= 5-5.
Jonathan was niet te kloppen aan Velpse zijde. Vandaar het gelijke spel. Bence, Nienke en Hugo ieder 1x winst, de beide dubbels werden goed binnengehaald. Alleen kopman Marnix bleef op de 0 staan.

T4-Velp 3 = 8-2.
Team 4 is met Ede 2 aan het stoeien wie de kampioen in de derde klasse gaat worden. Gisteren dus een goed resultaat geboekt tegen Velp 3. De concurrenten ontmoeten elkaar niet meer. Met nog twee wedstrijden te gaan is het van belang zo veel mogelijk punten per wedstrijd binnen te halen. Ons team staat 2 punten voor op Ede. Jonathan en Thomas scoorden 2x, Stijn leidde de dans met 3x winst en het dubbel werd gewonnen.

SKF 4-T 5 = 10-0.
Kopman Damian moest ziek afhaken. Hierdoor werd het een moeilijk verhaal voor ons 5e. Milan en Wessel en het dubbel scoorden nog enkele games. Net als Rachel kon echter niemand tegenscoren.

SKF 5-T6 = 3-7.
Team 6 was zonder Tieme op pad. SKF wilde spelen om plaats twee in deze poule. Onder leiding van coach Nilesh bleek ons zesde duidelijk te sterk. Ayaan won 4x, Sil won 2x en 1 van de dubbels haalden onze mannen binnen. Het zesde blijft op de tweede plaats staan.

GTTC 4-T7 = 7-3.
Een prima wedstrijd uit in Groesbeek met zoals steeds veel publieke belangstelling. Onze man of the match was dit jaar Jacky die 2x wist te winnen. Ook Anton pakte een partij mee. De van ziekte terugkomende Quinn was niet helemaal op zijn best en kon dit keer niet winnen. Bij Keara zien wij de toegenomen trainings inzet terug in de wedstrijd, nog geen score. Als de eerste wedstrijden iets beter waren geweest had het zomaar 5-5 kunnen worden.

Programma 8 april 2023.
Thuis
0930 uur, Stef opent, Debbie heeft de bar
1000 uur, T6-Kracht en Vriendschap 1, coach Nilesh/Stephan
1000 uur, T7-Hutaf 3, coach Stef
1200 uur, Anke neemt de bar over.
1300 uur, T1-Avanti 1, coach Daniel
1300 uur, T5-Hutaf 2, coach Renate
1700 uur, Daniel sluit af.

Uit
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 2-Treffers 3, vervoer en coach is Romke
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 3-Treffers 4, vervoer en coach is Albert.