Oefen programma Treffers geslaagd

De afgelopen weken is er flink getraind door de Treffers jeugd en door de (jonge) senioren. Vorige week was er een trainingsweekeinde op vrijdag, zaterdag en zondag met deelname van zo’n 20 spelers in totaal. De aandacht was gericht op het opvoeren van de vastheid. De temperatuur en luchtvochtigheid was van ouderwets Treffers niveau en dus een flinke handicap. Iedereen heeft zich er goed door heen gewerkt. Compliment voor ieders inzet en dank aan de inzet van Wim en Peter tijdens de trainingen.

Zaterdag 3 september was de eerste echte test voor dit seizoen. Een aantal Treffers spelers hebben de Airborne tocht gelopen. Tegelijkertijd speelde de jeugdafdeling in en tegen Hutaf oefenwedstrijden.
In de 6 kamp met de tweede en derde klassers deden Koen en Nick van zich spreken:
1. Britt, Hutaf, 5 punten
2. Koen, Treffers, 4 punten
3. Nick, Treffers, 2 punten
4. Jowen, Hutaf, 2 punten
5. Stijn, Hutaf, 1 punt
6. Isa, Hutaf, 1 punt

In de 10 kamp met de landelijke B spelers, C, spelers, dames 2e divisie en hoofd en eerste klassers zag het er als volgt uit: NB: De club onderlinge wedstrijden hebben wij niet gespeeld.
1. Max, Hutaf, B, 5 punten
2, Winston, Treffers, B, 4 punten
3. Mats, Hutaf, B, 4 punten
4. Simon, Treffers, B, 3 punten
5. Hilde, Hutaf, div 2d,3 punten
6. Jia, Hutaf, hoofd, 3 punten
7. Franke, Treffers, 1e, 1 punt
8. Jaimie, Treffers, B, 1 punt
9. Joeri, Hutaf, hoofd, 1 punt
10. Suus, Treffers, 1e, 0 punten

Met dank aan Hutaf voor de geboden gastvrijheid. De sfeer was ontspannen en vrolijk en men wilde niet voor elkaar onderdoen. Een goede test met leerpunten voor de komende weken.

Groeten van,

Albert