OBTK 2022

Het OBTK 2022.

Vrijdag 2 september.
Het Over Betuwe Tafeltennistoernooi bestaat al vele jaren. Een aantal jaren kon dit toernooi niet gespeeld worden. Nu weer wel en Treffers was voor het eerst uitgenodigd.
Vrijdag 2 september speelden Martijn en Wessel de Jong bij de senioren. Wessel debuteerde verdienstelijk bij de senioren met twee overwinningen. Martijn was heer en meester en won zijn eigen klasse. Proficiat aan onze nieuwe jeugd wedstrijdsecretaris.

Zaterdag 3 september.
Deze dag met acht jeugd spelers en drie begeleiders naar de zaal van Essentia te Bemmel waar 20 jeugdspelers in twee groepen om de prijzen streden. In de B groep speelden Ayaan, Jelle, Thomas, Jonathan en Stef. Ayaan speelde goed maar kon zich niet voor de vervolgronde plaatsen. De anderen deden dat wel met uiteindelijk Stef in de finale en die wist hij keurig te winnen (zie foto).
In de A poule het hoger niveau (hoofdklasse, landelijk) met voor ons Anna, Mitchell en Stijn achter de tafel. Anna speelde verdienstelijk maar kon zich niet plaatsen voor de vervolgronde. Mitchell trof Stijn in de ende halve finale. Stijn trok aan het langste eind. In de finale speelde hij tegen Rens Loozen van TVO en dit keer wist hij hem met 3-1 te verslaan. Stijn is in vorm en genoot er zichtbaar van 9zie foto).
Dank aan de ouders voor het vervoer en het aanmoedigen. Coaches Wessel, Henk en Albert bedankt voor het coachen.