In Memoriam Arno Brugman

ArnoBrugman

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen dat ons erelid Arno Brugman donderdagavond 11 mei 2017 op 66 jarige leeftijd is overleden.

Arno heeft in november van het vorige jaar nog een mooie vakantie kunnen vieren in Zuid-Afrika en liep nog regelmatig hard. Groot was dan ook de klap dat hij korte tijd later hoorde dat hij kanker had en dat er geen herstelmogelijkheden waren. Deze oneerlijke strijd heeft hij gisteren verloren.

Onze oprechte deelneming gaat allereerst uit naar zijn naaste familie, vrienden en andere dierbaren. Wij wensen hen alle kracht toe om dit enorme verlies te verwerken.

Arno Brugman werd ook wel “Mr. Treffers genoemd”. Bijna 60 jaar lid van Treffers en zo’n beetje alle taken vervult die je binnen een vereniging kan vervullen. Van trainer tot voorzitter en van penningmeester tot het organiseren van toernooien en uitwisselingen met andere verenigingen in het buitenland. Zijn tomeloze inzet voor Treffers is ongekend geweest. De laatste jaren deed hij het wat rustiger aan, maar nog steeds was hij iedere woensdag present om de recreantengroep te begeleiden. Ook heeft hij een grote rol gehad bij het organiseren van het 75 jarig bestaan van onze vereniging in januari vorig jaar. De herinneringen die hij in de voorbereidingen ophaalde en de verhalen bij de oude foto’s waren voor ons de motivatie om er nog eens extra tegen aan te gaan. Wij mogen wel zeggen dat Treffers een groot deel van Arno zijn leven was.

Arno bedankt. Wij kunnen je niet genoeg bedanken en zullen je enorm missen.

Namens het bestuur van Tafeltennisvereniging Treffers

Theo Wieland