Laatste speeldag jeugd.

De laatste speeldag in de jeugd competitie zat nog vol venijn. In veel klassen moest de beslissing nog vallen. 

Litac 1-Treffers 1 = 0-10.
Beide teams noodgedwongen met een invaller. Al was onze invaller (Mathijs) van goed niveau. Niettemin een daverende verrassing. Mathijs, Tom en Mitchell wilden het nog 1 keer weten en aangevuurd door coach Jeffrey is dat 100 % gelukt. Dat leverde uiteindelijke plaats twee op kort achter kampioen TVO 1. Het landelijk niveau lokt.
Treffers 2-Essentia 1 = 7-3.
Ook hier inval perikelen.  Ons team met een invaller en de Bemmelnaren met 1 man tekort. Niettemin werd er goed gespeeld, iedereen kon nog even laten zien wat hij kon. 2x winst van Roemer, en 1x van Thijmen plus het dubbel was genoeg voorde overwinning. Invaller Levi deed zijn best maar 0 punten. Coach Daniel zorgde als altijd voor en prima sfeer. Gedeeld derde plaats kort achter team 1.
Litac 2-Treffers 3 = 7-3.
Tot 3-3 zag coach Albert de teams gelijk op gaan. Maar Litac had iets meer pit en wist de laatste vier partijen te winnen. Max en Anna ieder 1x, Ferron helaas 0 ondanks prima spel en 1 van de dubbels. Het team maakt progressie.
Treffers 6-Litac 4= 4-6.
Ging ook al weer beter dan in de vorige ontmoeting. Tieme ontbrak wegens vakantie. Coach Martijn lette op alle detaisl en zag Thomas 1, Jelle 1x en Nienke 2x winnen. Goed rtesultaat al bij al.
De teams 4, 5 en 7 waren al klaar.
Er komt nog een slotfeestje voor de jeugdteams aan. Bericht hierover volgt.

Zeer veel dank aan de coaches, barmensen en de ouders die vele kilometers gemaakt hebben ten bate van Treffers.