De laatste jeugdronde 23 april 2016.

thumb_DSC_5194_1024SmallTreffers 1-TT Zwolle 1 = 6-4.
Toch een beetje afscheidsgevoel. Nigel 3x, Joan 2x en Onno 1x. Met in totaal plaats vier in landelijk A als afsluiting, daar hadden wij vooraf voor getekend. De inspirerende woorden kwamen van Daniël.

Treffers 2.
Dit team was al een weekje klaar. Meer dan plaats vier viel er niet te verdienen. Rik heeft het coach werk met veel inzet goed gedaan.

Treffers 3-DSV Relax 1 = 2-8.
Joey zorgde voor een prima afscheidswedstrijd met 2x winst. Zelfs de in vorm zijnde Tom moest 3x capituleren en idem Maud 3x. Met dit resultaat komt dit team nog net
boven de concurrentie uit en bereikt plaats vier. Hier was Sjoob coach en af en toe Jeffrey.

Treffers 4.
Idem al een weekje klaar. In de derde klasse kwamen zij gezamenlijk tot de vijfde plaats.

ONI 2-Treffers 5 = 5-5.
Debuteerde in diezelfde derde klasse met een zesde plaats. In de slotronde 1x winst voor Xiang, 2x Bram en 2x Chiel. De zesde plaats was de terechte plek in deze poule, niet ver achter op de concurrentie.

Herpen 2-Treffers 6 = 3-7.
Een uitgelaten team 6 kwam zaterdag naar huis terug met een echte grote zelfgemaakte overwinning in de laatste wedstrijd van dit seizoen. Hierdoor konden zij de laatste plaats aan Heroen 2 overdoen. Plaats 5 is goed voor dit debuterende team. 3x winst voor Lucas, 2x voor Ruard en 1x voor Arvid.

Het combinatieteam met Cevelum moest om 16.00 uur aantreden in Valkenburg en scoorde een keurige 1-9 overwining. Winston en Simon beiden 3x en Jaimie 2x. Captein Eloy had vrij. Van de hoofdklas door naar landelijk B is eenprima prestatie. De coaches Wim en Albert zijn dan ook dik tevreden.

Zo rond 18.00 uur werd de zaal even omgebouwd zodat er tijd was door muziek van DJ Daniël, veel frites en nog heel veel wedstrijdjes tussen de in grote getale opgekomen jeugdafdeling. De coaches en supporters hebben ook nog lang nagetafeld.