Laatste competitieronde jeugd

Zaterdag 30 november was de laatste ronde met thuiswedstrijden van de najaarscompetitie van de NTTB. Het was een zaterdag met veel wedstrijden en veel belangstelling van ouders en anderen en met een leuke apotheose.

Treffers 1-Hercules 3 = 1-9. Proficiat naar de kampioenen uit Terborg. Toch wel duidelijk de sterkste in deze competitie. Ryan wist de eer te redden nadat eerdere pogingen van Koen en Lucas mislukten. Plaats vier 2 punten achter Hutaf 3 is het resultaat. In het voorjaar eens kijken of er meer in het vat zit. Met dank aan coach Jeffrey.

Treffers 2-GTTC 1 = 8-2. Na een een beetje moeizame start zakte de dadendrang bij Groesbeek terug. Kopdam Liz was niet meer in grote vorm. Feng was de uitschieter met 3x winst. Goed gesteund door Arvid en Maud. Plaats vier is helemaal ok voor dit team dat voor het eerst 1e klas gespeeld heeft.

Treffers 3=Hercules 4 = 6-4.
Hier stond de eer op het spel. Na net aan de play offs gemist te winnen wilde het team toch even laten zien dat het wel goed zit. Indy 1x, Iddo en Stijn ierder 2x en het dubbel leverden een gulle lach bij coach Daniël op en plaats 1 in de playdown.

Treffers 4-HTTC 1 = 0-10.
Pech vooraf dat Felix ziek was geworden. Hoe het ook zij op dit HTTC team stond de hele competitie la geen maat en ook niet in de laatste pot.  Er werd door de onze zeker tegenstand geboden maar dat hielp zowel uit als thuis niet. Uiteindelijk een keurige derde plaats in de derde klas na de promotie van vorig jaar. Coach Jeffrey vond het wel goed.

Treffers 5-Tian 3 = 6-4.
De laatste weken heeft team vijf de wind in de zeilen gekregen en die rugwind hield aan. Coach Henk was erg tevreden over wat hij zag. Marnix en Ferron ieder 2x, Lucas 1x en Anna helaas niets. Plaats vier in  vierde klas na de promotie van vorige keer is prima in orde.

Treffers 6-GTTC 3 = 7-3.
De trotse kampioenen moesten het vandaag zonder Maurits doen. De twee opgekomen Groesbekers stelden zich teweer maar konden het zesde niet stoppen in hun dadendrang. Luca won ere drie, Marnix twee en Thomas eentje. Op naar de vierde klasse. Voorzitter Theo dankte de coaches die in wisseldienst het team zo goed geholpen hebben en reikte een herinnering aan alle spelers uit.

Treffers 7-GTTC 2 = 8-2.
Beetje in de schaduw van team 6 speelde team 7 een puike wedstrijd. De vooruitgang van de individuele spelers was erg leuk om te zien. Coach Martijn hield de moed er in en vuurde zijn spelers goed en sportief aan. Jelle dit keer niets, Hugo, Stijn en ook heel goed William 2x winst. Een plaats in de middenmoot is prima als echt beginnersteam.

Na afloop was er een gezellig samenzijn met vrijwel alle jeugd competitiespelers, hun coaches en zo voorts. De sfeervolle lichten en muziek waren van de hand van Bence (en zijn vader). Een kleine en bijzonder leuke traditie. Tafeltennis in het nagenoeg donker, erg leuk.
Voorzitter Theo bedankte alle bar mensen, coaches en ouders voor de niet aflatende ondersteuning van onze groeiende jeugdploeg.