Jeugd uitslagen 7 september en programma 14 september.

Uitslagen 7 september 2019.
Hutaf 3-Treffers 1 = 5-5
Treffers 1 kwam o.l.v. Jeffrey goed uit de startblokken met een 2-4 voorsprong. Daarna wist alleen Koen nog te scoren waardoor het resultaat iets achter bleef bij de verwachtingen. Koen scoorde er drie, invaller Mathijs en Lucas ieder 1 punt.

Tafeltennis Nijmegen 1-Treffers 2 = 7-3.
Zonder kopman Mathijs uit naar Nijmegen. Feng hield goed stand met 2 overwinningen en was man of the match. Arvid was zeer dicht bij zijn eerste overwinning. Maud was als altijd strijdlustig maar kon geen van haar partijen winnen. Het dubbel Maud en Arvid was als vanouds betrouwbaar en dat leverde het derde punt op. 7 partijen in vijven of vieren geeft aan dat er beslist hard gewerkt is maar iets te weinig beloning. De teamsnack van Albert na afloop maakte op dat punt wel wat goed.

SKF 5-Treffers 3 = 2-8.
Het debuut in de tweede klas in nieuwe samenstelling viel mee. Indy was bij de Airbornemars, dus moesten Iddo (nieuw in het team) en Stijn het doen. 2-8 is een prima resultaat waarbij Iddo en Stijn ieder 1 partij bij dezelfde tegenstanders moesten inleveren. Coach Daniël ziet allemaal wel zitten met het team.

Hutaf 6-Treffers 4 = 5-5.
Coach Franke was helemaal enthousiast. Het team knokte voor de punten. Een 5-1 achterstond werd omgebogen naar een keurig gelijkspel. Ook dit team is een klasje hoger gaan spelen en dan is het aanpassen geblazen.  Felix en Bence ieder 1x winst en Max keurig 2x winst. Ook het dubbel werd gepakt.

DSV Relax 1-Treffers 5 = 7-3.
Op volle sterkte met coach Henk op pad naar Didam. Voor het eerst een klasse hoger dan vorig jaar. Dat viel nog niet mee. Anna hield stand en won er twee. Eén van de dubbels pakte ook goed uit. Kopman Marnix was niet helemaal fit en scoorde net als Ferron en Lucas helaas een 0.

ONI 5-Treffers 6 = 3-7.
Luca en Martijn gingen met tweeën met coach Albert op pad. Aangevuurd door papa Marco zetten beide heren zich voor honderd procent in. Martijn was in Wijchen de man of the match met vier overwinningen. Ook Lucas was goed op schot met twee overwinningen. Samen wonnen zij ook nog één van de dubbels. Een hele goede start nog zonder Maurits en Thomas.

ONI 4-Treffers 7 = 4-6.
Ook hier een mooie opsteker voor dit beginnende team onder leiding van voor Treffers debuterend coach Martijn. De sfeer was geweldig dankzij een grote opkomst aan supporters. Hugo en Stijn wonnen al hun wedstrijden. Jelle wist er ook eentje te winnen. Alleen William op geleende schoenen moest twee keer capituleren. Van de twee dubbels werd er eentje gewonnen.  Een hele goede start.

Programma 14 september.
10.00 uur Treffers 6-Essentia 3, Treffers 7-TVO 4., 9.30 uur aanwezig zijn. Barvrouw is  Sandra.
12.00 uur Treffers 4-Essentia 2, Treffers 5-BIT 5. Barvrouw is Marianne.
14.30 uur Treffers 1-BIT 2, Treffers 2-Essentia 1 en Treffers 3- BIT 3. Barvrouw is Anke.