Hoe staan wij er voor?

Vier competitierondes zijn er inmiddels gespeeld. Hoe staat Treffers er voor?

Team 1 staat stevig op plaats zes. Dat is ook de vooraf verwachte plaats. Het team werd geplaagd door ziekte en overig invalleed. Er is nog geen kans voorbij gekomen om positief op te vallen. Wij hopen en wachten op betere tijden.

Team 2 eigenlijk hetzelfde verhaal in de hoofdklasse. Met de verwachte terugkomst van Yoran kan er weer naar boven worden gekeken. De plaatsen voor de play offs lonken, maar er zijn geduchte concurrenten.

Team 3 is een degelijke middenmoter in de eerste klasse. Er kan nog wel een tandje bijgezet worden.

Team 4 doet het goed in de tweede klasse. Met genoeg doorzettingsvermogen en wat geluk kan er om de bovenste plaatsen gespeeld worden. Dat bleek afgelopen zaterdag wel na afloop van de inhaalwedstrijd uit bij Hutaf (4-6 winst).

Team 5 doe het ook goed in de derde klasse. Daar waren wij vooraf niet zo zeker van. Maud is inmiddels opgeklommen tot de positie van kopvrouw. Plaats 1 is wat ver weg. Het gaat beter dan vooraf verwacht. Meindert speelt nu eigenlijk twee klassen te hoog. Hij houdt echter moed!

Team 6 draait bovenin de vijfde klasse mee. Er wordt echter nog al eens van opstelling gewisseld. Dat blijft zo de komende weken en het is daardoor moeilijk te voorspellen hoe hoog men kan eindigen.

Team 7 bestaat uit een groep onervaren spelers die het spel erg leuk vinden. Plaats zes is voorlopig de duidelijke uitkomst in de vijfde klas. Wij houden samen vol!

Programma 21-10:
Er zijn geen jeugdwedstrijdeen gepland voor dit weekeinde.