De tweede competitie week jeugd.

Uitslagen tweede week:
Treffers 1-SKF 2 = 2-8.
Veel vierde en vijfde games, die echter in grote aantallen bij SKF terecht kwamen. Er zat meer in maar dat kwam er nog niet uit. Stijn was man of the match met twee overwinningen. Koen en Mitchell helaas beiden een 0.

Treffers 2-SKF 3 = 1-9.
Een van de sterkste teams in de competitie is SKF 3 met tenminste  1 ex hoofdklasser in de gelederen. Het niveauverschil was duidelijk. Het duurde lang voordat de onze de rug voldoende kromden om toch genoeg weerwerk te bieden. Maud wist de eer te redden. Iddo kon zijn heroptreden nog geen glans geven. Ook Feng bleef op de nul staan.

Treffers 3-SKF 5 = 3-7.
Niet veel glans vandaag in het sparren met de jeugdafdeling van SKF. Max en Felix hielden de eer hoog met ieder 1 punt en nog een dubbel voor ons. De debuteren Wessel en Marnix bleven met lege handen staan> Invaller coach Gerrit heeft zijn best gedaan en zorgde voor geduld en sfeer.

Treffers 4-Hutaf 4 = 2-8.
Als resultaat een tikje onder de korenmaat gespeeld. Anna nog niet helemaal fit. Ferron en Hugo ieder één van de twee partijen gewonnen. Stijn helaas een 0. Een klasje hoger spelen valt nog niet mee.

Treffers 5-SKF 6 = 1-9.
De laatste partij tegen SKF en weer een poedel gescoord. Alleen Martijn wist te scoren. Luca met nieuw materiaal speelde bloedstollende wedstrijden maar geen score. Ook Damian en Remko werd duidelijk gemaakt dat dit SKF team een maatje te groot is.

Treffers 6-TIAN 4 = 4-6.
Een 1-4 tussenstand werd nog bijna helemaal ingelopen. Dus met de mentale veerkracht zit het wel goed onder leiding van coach Martijn. William en Thomas helaas geen score. Jelle 1x winst. Man of the match was Maurits met twee scores.

Treffers 7-Shot Wageningen 1 = 5-5.
Het enige team dat thuis geen nederlaag heeft opgelopen is ons jongste team onder de leiding van coach Geoffrey. Sam en Owen speelden goed maar geen scores. Tobias en Jonathan bleven heel keurig ongeslagen.

Programma  3 oktober:
13.30 uur, Oosterhout, TVO 1-Treffers 1, vervoer per fiets, coach is Yoran
13.30 uur, Oosterhout,  TVO 3-Treffers 3, vervoer per fiets, coach is Henk
10.30 uur, Oosterhout, TVO 4-Treffers 7, vervoer  en coach is Geoffrey
10.00 uur, Wijchen, ONI 3-Treffers 2, vervoer is Feng, coach is Albert
10.30 uur, Wijchen, ONI 4-Treffers  5, vervoer is Damian, coach  is Vince
10.00 uur, Gaanderen, Odion 1-Treffers 4, vervoer Bakker, coach Franke
10.00 uur, Malden, De Kroon 1-Treffers 6, vervoer en coach is Martijn
Minimaal een half uur tevoren in de zaal zijn en leet goed op de lokale corona regels. Toeschouwers zijn nergens toegestaan.