Corona -update: maatregelen aangescherpt, ook bij Treffers

Arnhem, 29-09-2020

Beste leden,

Helaas gaat het niet de goede kant op met de verspreiding van het corona virus. Afgelopen maandag heeft het kabinet aangegeven dat er wederom strengere maatregelen genomen moeten worden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden in ieder geval voor de komende 3 weken

Op onderstaande link staan al veelgestelde vragen over het coronavirus en sport. Kijk hier ook eens na.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

We mogen bij Treffers blijven sporten, want Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt dit wel. Dus het is de bedoeling dat je na afloop van de wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

In eerdere schrijvens hebben wij aangegeven dat er bij Treffers maximaal 24 mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn. Hieraan veranderd dus niets. Daarbij hielden wij de kleedkamers al gesloten, deze verplichting blijft derhalve bestaan. Omkleden en douchen doe je thuis.

Helaas zijn er ook voor ons verdere aanscherpingen. Wij dienen de bar gesloten te houden, zowel tijdens vrij spelen als tijdens de competitie. Dit houdt ook in dat er geen koffie en thee geschonken mag worden. Consumpties van thuis meegenomen mogen wel genuttigd worden. Daarnaast wordt verzocht om na afloop van de competitie de speelzaal zo snel mogelijk te verlaten (uiteraard de zaal wel netjes achterlatend).

Wij hadden het liever anders gezien, want wij begrijpen heel goed dat het drankje en het sociale aspect naast het sporten heel belangrijk zijn. Wij hopen dat de maatregelen aanslaan en dat wij over een paar weken een positievere boodschap kunnen brengen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur ATTV Treffers