Corona regels Treffers

Beste leden /ouders van leden,

In de strijd tegen het verspreiden van het coronavirus heeft de regering dinsdag besloten dat vanaf zaterdag 6 november o.a. amateursportverenigingen alleen nog maar toegankelijk zijn voor mensen van 18 jaar en ouder die middels een geldige QR code kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn, negatief getest zijn, dan wel corona gehad hebben. Kinderen tot 18 jaar kunnen zonder beperking naar binnen. Dit heeft voor ons als vereniging vervelende gevolgen aangezien we nu iedereen (van 18 jaar en ouder) moeten controleren die ons gebouw binnenkomt. Mensen die naar binnen willen en niet aan het bovenstaande voldoen, kunnen we helaas niet toelaten. Wij willen heel duidelijk hierin zijn: dit is niet onze keuze om zo te (moeten) handelen, maar wij hebben als bestuur en vereniging de plicht om de wet te volgen en aan de regels te voldoen.

Alles op een rijtje:
Kinderen tot 18 jaar kunnen zonder beperkingen komen tafeltennissen.
Sporters vanaf 18 jaar en publiek moeten bij het betreden van een binnensportlocatie gecontroleerd worden op een coronatoegangsbewijs (QR code).
De QR code moeten wij altijd (kunnen) controleren. Niet alleen als er wedstrijden zijn, maar ook bij trainingen of bezoek.
Ook ouders van jeugdspelers moeten aan genoemde voorwaarden voldoen. Ook zij zullen gecheckt worden.

Iedere groep die gebruik maakt van de zaal dient een aantal mensen aan te wijzen, die de QR code checks uitvoeren. Spreek dit dus onderling af, zodat alle groepen kunnen blijven tafeltennissen! De Corona scanner is eenvoudig en gratis te downloaden via de Play store of de App store.

Iemand die niet aan de toegangseisen kan (of wil) voldoen, kunnen wij helaas niet toelaten in ons gebouw. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend, maar kunnen in dit geval niet anders.
Hoewel dit mogelijk voor een aantal leden vervelend kan zijn en misschien ook wel tot discussies zal leiden, hopen we op begrip van iedereen. Ook in de wetenschap dat iedere vergelijkbare vereniging met dezelfde maatregelen te maken heeft.

Wij hopen dat alle Coronamaatregelen spoedig niet meer nodig zullen zijn.

Het bestuur van Tafeltennisvereniging Treffers Arnhem