Competitie ronde negen (1-12).

Treffers ’70 2-Treffers Arnhem 1 = 7-3.
Bijna had Tom het kunstje geflikt en die ene partij mee naar huis genomen. Zijn stijgende vorm bewees hij via een goede invalbeurt in het eerste. Jeffrey was degelijk met 2x winst en Suus idem met 1x winst. Er wordt gewerkt aan een nieuw team met betere perspectieven.

Treffers 2-BIT 3 = 5-5.
Een wedstrijd om des keizers baard. Beetje vervevlend was dat onze invaller te laat terugkeerde om nog in te kunnen vallen. Yoran niet helemaal top met 1x winst, het buddels was ok en Jean was goed met 3x winst.

SMD 1-Treffers 3 = 10-0.
Zoals vooraf reeds gevreesd was SMD 1 niet alleen een aardig eindje rijden (Winterswijk) maar ook nog eens veel te sterk voor ons derde. Zelfs super invaller Lucas kon niet bijdragen.

SKF 3-Treffers 4 = 7-3.
In zijn eigen team wist Lucas (inmiddels in Veenendaal aangekomen) er 2 te winnen. Giel toonde veerkracht middels 1x winst. Nick bleef helaas op de nul staan. Hier zat toch wel wat meer in.

SKF 4-Treffers 5 = 5-5.
Maud en Arvid konden het goed bijbenen en zorgden samen voor de 5 punten. Meindert won er vorige week eenjte, maar dat zat er tegen de snelle SKF-ers helaaas niet in.

Essentia 3-Treffers 6 = 2-8.
Puik resultaat van ons 6e team. Deze beginners staan keurig op de tweede plaats in de competitie. Wie had dat vooraf kunnen denken. Max won er 3, Indy 1 en Felix tot zijn eigen verrassing won hij er ook 3.

SKF 8-Treffers 7 = 10-8.
SKF was veel te sterk voor ons hardwerkende team 7. Kaj, Tycho en Floor hebben van alles verzonnen maar konden hun inzet niet verzilveren.