Competitie najaar 2022 en kwartfinales NJM.

Uitslagen 3 december.
Treffers 1-TTC 1 = 8-2.
Spannend tot de laatste bal. Zou het lukken. Concurrent TTV Ede had een 9-1 op het bord gezet. Er moest dus met 8-2 gewonnen worden. Met de altijd evenwichtige coach Geoffrey in plaats van Jeffrey op de bok ging alles zoals gewenst. Mitchell 2x, Roemer 2x, het dubbel en de ongenaakbare Stijn 3x. Proficiat team 1 met het kampioenschap in landelijk C ende promotie naar B. Is al even geleden dat de Treffers jeugd landelijk succesvol was.

Treffers 2-Litac 1 = 3-7.
Een incompleet Litac liet er geen gras over groeien en liet zien wie de terechte kampioen in de hoofdklas is. Zelfs Mathijs kan niet tegen scoren. Ook Wessel en Max bleven op de 0 staan.
Treffers 3-Odion 1 = 4-6. Nog 1 wedstrijd te gaan uit naar TCB. Meer dan plaats 5 zit er niet in. Coach Daniel kon er er mee leven.
Het beste te omschrijven als aanval tegenover verdediging. Dat lukte Marnix nog het best met 2 overwinningen. Stef 1x en Bence 0x. Een van de dubbels ging naar os. Plaats twee in de playdown in de 1e klas is zonder meer prima. Coach Albert vond het in orde.
SKF 3-Treffers 4 = 7-3.
Een goede middenmootpositie in de derde klas was het streven en dat is goed gelukt. Hugo was weer magistraal met 3 overwinningen. Jonathan en Stijn konden niet4 bijdragen. Coach Gerrit zag het zonnige van de wedstrijd en inzet in.
DSV Relax 2-Treffers 5 = 3-7.
Een prima slot van een goede competitie. Onder leiding van de coaches Romke en Martijn werd plaats drie bereikt. Rachel bleef op de 0 staan ondanks goede inzet. Nienke en Thomas bleven ongeslagen. Nienke is de gehele competitie ongeslagen gebleven.
Treffers 6 was vorige week al klaar en berfeikte plaats zes in de vierde klas.
SKF 4-Treffers 7 = 9-1.
Alleen Ayaan kon een keertje tegenscoren tegen de kampioenen. Milan zijn harde werk werd niet beloond. Plaats vijf in de klasse onder 13 voor dit geheel nieuwe team is prima.

Programma 4 december:
Anna, Stijn V, Roemer en Ayaan met Daniel, Vince, Nilesh, Bart en Stef als coaches naar de kwartfinales NJM te Almere. Met prima resultaten. Anna en Roemer werden uitgeschakeld. Stijn en Ayaan gaan door naar de halve finales. Stijn pakte mooi zijn b licentie mee. Dank aan de begeleidingsstaf: Bart, Anke, Daniel, Vince, Nilesh en Stef-

Programma 10 december:
1000 uur TCB 1-Treffers 2, Max, Wessel en Anna, coach Daniel, vervoer is Max-
1000 uur GTTC 4-Treffers 7, Tieme, Milan en Ayaan, coachen vervoer is Albert.