Competitie 18 maart. Programma 25 maart.

Competitie uitslagen 18 maart.

Rijnsoever 1-T1 = 10-0.
Niets viel de goede kant uit daar uit in Kantwijk. Rijnsoever is duidelijk een maatje te groot en liet wederom niets aanbranden. Ook landelijk debuterend invaller Stef kon geen vuist maken net als Mitchell en Stijn. Jeffrey zorgde voor vervoer en coaching. De laatste plaats in deze landelijke B poule is het lot op dit moment.

T2-TVO 2 = 2-8.
TVO 2 wordt met afstand kampioen van de hoofdklasse. Heel even dreigde de 0-10 toen Mathijs de partij tegen Floris (beiden met 100 % winst)  niet naar zijn hand kon zetten. Hij corrigeerde dat later met twee overwinningen. Max en Anna konden geen echte vuist maken. Daniel had gehoopt op een beetje meer.

T3 was vrij en deden samen een prima bardienst. Net als Jitske en Bart.

Ede 2-T4 = 4-6.
De tot nu toe traditionele uitslag luidde 4-6. Maar er was een 1-4 en 2-5 voorsprong tussendoor te melden. Beste tegenstander Boaz was de belangrijkste tegenstrever. Iedereen goed op het scorebord. Thomas met een superwedstrijd tegen Boaz. Maar  net in de 5e game verloren. Onze Stijn was de man of the match. Vervangend coach Albert, Gerrit was op vakantie, was zeer tevreden over de strijdlust en het vertoonde spel. Nu twee punten voorsprong op de concurrent.

T5-Revanche 2 = 0-10.
In de voorbereiding ging er iets mis. D.w.z. twee belangrijke spelers, Milan en Damian, konden er niet bij zijn. Coach Rob moest onverwacht zijn ouders richting ziekenhuis  ondersteunen. Op het allerlaatste moment bleken Renate met haar ouders in te kunnen springen en zij deden dat met verve. Bleef over de taak voor Rachel en Wessel om punten binnen te halen. De uitslag geeft aan dat dat niet gelukt is. Pech was er wel, want liefst vijf keer ging een vijfde game verloren.

T6-Ede 6 =3-7.
Dat Ede voor het kampioenschap wil gaan was wel duidelijk. Die vijf punten voorsprong op de ranglijst op ons zesde dat tweede staat was op zich wel duidelijk. Waar wij niet op gerekend hadden was dat één van de Ede spelers in zijn wedstrijd tegen Ayaan zo te keer zou gaan tegen Ayaan. Zowel Sil als Tieme deden hun best maar konden niet winnen tegen de zeer vaste Edenaren. Ayaan won er drie en dat is gegeven de omstandigheden een dikke plus. Coach Nilesh had zijn handen vol. Het team blijft tweede op de ranglijst.

T7=Ede 7 =0-10.
Dit niveauverschil was vooraf bekend. De Ede naren wilden erg graag winnen en dat was niet zo leuk voor onze echte beginners. Kop op voor Keara, Jackie en Anton die hen best gedaan hebben. Daniel verving de met het vierde op pad zijnde Albert verdienstelijk.

Programma 25 maart.
De NK senioren wordt in het weekeinde van 25 en 26 maart in Zwolle gehouden. Daar heeft Treffers geen deelnemers. Aan het tegelijk gespeelde jeugdklassentoernooi mag Stef meedoen. In vier klassen treden de beste scorende jeugdspelers uit de afgelopen competitie tegen de andere acht regio’s aan. Albert gast met Stef op pad.