Buiten in Velp.

Zaterdag 1 mei sloot de Treffers jeugdafdeling de buitensport periode op het basketbalveldje af. Sedert midden januari kon er vrijwel wekelijks gesport worden onder leiding van Vince, Nigel en Albert. Het plezier straalde van de groep af. Zo rond de dertig jeugdspelers van Treffers hebben zich in het zweet gewerkt. Goed om elkaar te zien in deze tijden en om bij te praten.

Wij hadden gehoopt dat er rond 11 mei voorzichtig weer binnen gesport zou kunnen worden. In ieder geval tot 18 mei is dat niet het geval. Reden om onze plannen aan te passen. Wij gaan nu wederom naar buiten maar dan met balletje en batje.

Aanknopend aan de goede ervaringen van vorig jaar kunnen wij op de parkeerplaats van SC Velp buiten tafeltennissen. Hopelijk speelt het weer ons daar geen parten. De parkeerplaats ligt goed beschut maar heeft geen dak. Wij beginnen op mandag 10 mei met een groep om 1815 uur en een tweede groep om 19.30 uur. Op woensdag 12 mei volgt de woensdagmiddaggroep die traditioneel spelen van 1600 tot 1700 uur.

Meer informatie nodig. Bel Albert 06-23901562.