Uitslagen zaterdag 18 februari 2017

SKF 2-Treffers 1 = 10-0.

De als enige in vorm zijnde Winston was helaas ziek. Hierdoor een last minute kans voor Jeffrey om zijn landelijke debuut te maken. Dat viel niet mee. SKF had blijkbaar verwacht dat wij op volle oorlog sterkte aan zouden treden en speelden als of de titel ter plekke op het spel stond. Top coach Theo Jansen klaarde de klus op de hem bekende rustige maar ook duidelijke wijze. Jeffrey, Jaimie en Eloy probeerden een gaatje te vinden maar de SKF muur kon vandaag niet gesloopt worden. Slechts enkele schamele games konden veroverd worden.
Treffers 2. Wedstrijd verzet op verzoek van Relax.
Treffers 3-Sethone 1 = 8-2.

De duidelijke overwinning van het derde was nuttig maar ook goed voor het zelfvertrouwen. Yoran is goed in vorm en scoorde wederom 3x. Maud en Tom ieder 2x.
Treffers 4-Shot W 1 = 4-4.

Beide teams zijn gepromoveerd uit de derde klas naar de tweede klas. Onze mannen voelen zich daar thuis en wisten weer te winnen. Nick scoorde helaas niet, Ryan is kopman met 3x winst en Koen scoorde goed met 2x winst.
Zevenaar 3-Treffers 5 = 4-6.

Ook deze promovendus uit de vierde klas doen het een klas hoger op goed. Lucas gaat voorop en wist er weer 3 te winnen. Giel 2x en Ruard 1x.
Herpen 2-Treffers 6 = geen resultaat.
Hutaf 10-Treffers 7 = 6-4.

Indy en Max samen op pad naar Huissen. Dat liep goed af want Max won er 2 en Indy 1x en samen het dubbel.
SKF 10-Treffers 8 = 10-0.

Geen beste dag voor Treffers in Veenendaal. Kai en Thijs moeten de klus klaren want Tycho was helaas ziek geworden. Games werden er gewonnen maar geen wedstrijden.
Volgende week geen programma wegens Carnaval.