Uitslagen jeugd zaterdag 7 oktober 2017.

Kampenion 2-T1 = landelijk C = 7-3.
In de allerlaatste seconde dat het nog kon gooide coach Rik het stuur om en viste invaller Jean in Veenendaal uit de zaal. Nodig omdat kopman Ryan Leskes ziek was geworden. De invaller won er eentje. Jeffrey poetste zijn blazoen op met twee overwinningen en Suus is nog zoekende in landelijk C. Wij wachten op betere tijden.

SKF 2-T2= hoofdklasse = 8-2.
Kopman Yoran is met goed resultaat geopereerd maar kon niet meteen weer meedoen. Invaller Ryan deed zijn best maar kon niet veel klaarmaken. Van 3-0 achter naar 3-2 achter was een leuke uitkomst van een uitgebreide battle. De uiteindelijke 8-2 nederlaag was veel te dik. Met al dat harde werk was een 6-4 terecht geweest volgens coach Albert.

Hutaf 4-T3= eerste klasse = 4-6.
Ryan werd door Albert met grote spoed vervoerd naar Huissen en liet daar even zien wat hij in één ochtend had bijgeleerd. 3x winst was zijn deel. Maud en Koen ieder 1x en het dubbel leverde een tevreden coach Danièl op.

T4 was vrij.

SMD 2-T5 = derde klas = 5-5.
Vandaag heeft Treffers (A) 5 overigens in Winterswijk gespeeld tegen SMD 2, de koploper en waarschijnlijk beste ploeg van de competitie. Het werd 5-5 dankzij uitstekende overwinningen van Arvid, Maud (2) en Feng (2). Een prima resultaat van een hardwerkende en enthousiaste ploeg meldt correspondent Rick ter plaatse. Maud is echt in vorm aan het raken !

BIT 6-T 6 = vijfde klas = 5-5.
Indy en Max speelden hun grotere wedstrijdervaring goed uit en wonnen er ieder twee. Felix pakte ook weer één punt mee en toen was de koek op. Team 6 draait boven in mee.

Cevelum 1-T7 = vijfde klas = 8-2.
De eerste winst voor Floortje is binnen ! Altijd een leuk moment als het op de training even niet zo goed gaat en dan meteen de eerste wedstrijd in de competitie winnend afsluiten. Tycho kon één keer aansluiten en daarmee was de koek deze keer op. Het 7e team draait onderin mee.