Uitslagen 30 september 2017

De derde competitieweek en geleidelijk aan wordt duidelijk wat er van onze teams verwacht mag worden.

Hutaf 2-T1 = 9-1. Landelijk C.
De Huissenaren traden aan met twee ervaren landelijk B spelers en dat maakte mede het grote verschil tussen de teams uit. Alleen Suus wist van de invaller te winnen en dat is per saldo voor de andere teamleden te mager. Er moet een stapje extra gezet gaan worden wil men plaats zes kunnen ontstijgen. Daniël verving coach Rik.

BIT 3-T2 = 1-9. Hoofdklas
Het tweede team is ontwaakt. Nu zit er aardig wat verschil tussen Litac 1 en BIT 3, maar er zat meer strijd in ons team en daar moet men het ook van hebben. De aansluiting met de bovenste teams is hersteld en behalve plaats één is alles mogelijk.

GTTC 1-T3 = 10-0 eerste klas
Onverwacht op pad zonder de vaste coach leverde een iets te grote nederlaag in Groesbeek op. Er zit nog een iets te groot verschil tussen de uit- en thuiswedstrijden. Er zit zonder meer meer in dan er nu uitgekomen is.

Getavé 1-T4 = 4-6, tweede klas
Onze Gendtse tegenstanders misten hun kopman. Oud-lid Mitchell Rikken wist het onze spelers nog aardig lastig te maken. Lucas is zoals bekend de man in bonus. Helaas kon Giel buiten alle verwachtingen geen vuist maken. Hierdoor lag de druk bij Nick, die dat fantastisch oploste met twee overwinningen.

Treffers 5 had geen programma.
Treffers 6 had geen programma.

TCB 2-T7 = 8-2. Vijfde klas.
In tegenstelling tot de vorige competitie werd de sportzaal in Beuningen nu zonder problemen gevonden.  Tycho en Kaj als ervaren jongens pakten ieder één partij. Floor moest iedereen een handje geven.