Tweede ronde jeugdcompetitie 13 februari 2016

Oegstgeest 1-Treffers 1 = landelijk A = 6-4.
De opmaat liet een 4-0 achterstand zien. Dat kon niet waar zijn, maar was wel zo. Daarna gingen de ruggen krom en perste het team er een 6-4 uit. Er zit meer in dan er nu uitkomt. Joan helaas nog een 0, maar Nigel en Onno ieder 2. Men komt er aan.

Hutaf 2-Cevelum 1= landelijk C = 4-6.
Onder toeziend oog van de nodige Treffers mensen liet het samenwerkingsteam in landelijk C een goed resultaat zien. Overigens prettig om niet zo ver te hoeven reizen voor een landelijke uitwedstrijd. De sfeer in Huissen was opperbest ook bij de tegenstanders. Eloy, Simon en Winston scoorden ieder drie keer. Het anders zo goede dubbel was nu geheel kansloos. Winston voelde zich op het einde van de middag helemaal niet goed, maar knokte zich door zijn laatst pot heen. Bij Hutaf hield Bram het hoofd 3x koel. Er zat nog wel wat meer in.

Treffers 2-Hutaf 3 = hoofdklas = 8-2.
Met Martijn voor het eerst aan het roer volgde er een volledige revanche voor de matige eerste wedstrijd tegen Litac 2. Alleen Suus ligt conditioneel nog iets achter na een griep aanval. Zij 1x, het dubbel en Franke en Jeffrey ieder 3x. Zag er goed uit.

20160213Jeugd - 31Small

TT Nijmegen 2-Treffers 3 = eerste klas = 7-3.
Alleen Joey enigszins in goede vorm maar ook maar 1x winst. Tom ook 1x en Maud was niet echt fit. Van dit team mogen wij nog wel wat meer verwachten.

Treffers 4-HTTC 1 = derde klas = 2-8.
Veel vierde en ook een enkele vijfde game. Maar per saldo niet genoeg om HTTC echt aan het wankelen te brengen. Koen was ziek, dus Xiang moest aan de bak. Hij deed zonder meer zijn best. Ryan wist er 1 te winnen en samen met Nick het dubbel. Nick deed veel goed maar miste de scherpte op het einde van de wedstrijd.

20160213Jeugd - 13Small

Treffers 5-Cevelum 4 = derde klas = 4-6.
De uitslag is mooier dan de werkelijkheid, want Cevelum was met zijn tweeën. Xiang haalde een puntje binnen. Giel en Bream toonden inzet maar geen winst.

Treffers 6- BIT 5 = vierde klas = 0-10.
In een gezellige en drukke Treffers zaal moest het 6e ervaren dat de oorspronkelijk aangevraagde 5e klass toch een betere plek zou zijn geweest. Wegens leeftijd moet er vierde klas gespeeld worden. De BITters jagen duidelijk op een hoge klassering en het verschil was ondanks inzet van Lucas, Arvid en Ruard groot.

20160213Jeugd - 11Small

Met dank aan de coaches: Francis, Albert, Martijn, Sjoob, Theo en Daniël.

Volgende week geen programma.