Treffers genomineerd voor grootste ledengroei

Het bestuur ontving onderstaand bericht van de tafeltennisbond. Laat toch zien dat we goed bezig zijn en uiteraard hulde voor de trainers voor hun inzet en positieve bijdrage!

Gefeliciteerd! Treffers is genomineerd in de categorie “vereniging met de grootste ledengroei jeugd” in de ledenwerfwedstrijd. Uitleg over de ledenwerfwedstrijd en alle genomineerden te lezen in dit nieuwsbericht. Tijdens het verenigingscongres op 4 maart wordt de winnaar in deze en de overige categorieën bekend gemaakt.

We hopen dat u of een andere vertegenwoordiger aanwezig bent op het verenigingscongres om, mochten jullie winnen, de oorkonde in ontvangst te nemen.

Omdat uw vereniging genomineerd is bieden we u 5 gratis toegangskaarten voor het NK aan. U mag zelf kiezen wie er van uw vereniging gebruik maken van deze kaarten. Graag ontvang ik uiterlijk 26 februari de namen + e-mail adressen van de leden die gebruik gaan maken van de kaarten, zodat we de toegangskaarten digitaal toe kunnen sturen.

We hopen natuurlijk dat u naar het gehele verenigingscongres komt. Maar wilt u niet de hele dag bij het verenigingscongres aanwezig zijn en alleen de prijsuitreiking meemaken, laat dat aan ons weten door te reageren op deze e-mail. U moet in dat geval zelf in het bezit zijn van een toegangsbewijs tot het NK. De prijsuitreiking van de ledenwerfwedstrijd is van ongeveer 15.30 uur tot en met 16.00 uur.

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens het verenigingscongres in Zwolle. Meer informatie over het verenigingscongres vindt u hier en inschrijven kan via deze link. Mocht u nog vragen hebben over de ledenwerfwedstrijd of het verenigingscongres dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND