Successen voor Treffers jeugdleden op Gelderse Kampioenschappen 2016

13 spelers en 7 coaches trokken op zaterdag 23 januari naar de gerenoveerde Jan Massinkhal te Nijmegen. De gele shirtjes waren dus in redelijke grote getale aanwezig en goed zichtbaar.

 Niet alleen zichtbaar maar ook merkbaar als vereniging actief. Vrijwel geen moment stond een speler alleen. Er was steeds wel een coach of een medespeler of een hele groep aanwezig. Die ondersteuning en het duidelijk wij gevoel gaven aan dat Treffers zich wilde laten zien.

Dat is goed gelukt. Franke de Jong was gisteren onze grote prijswinnaar met winst in het hoofdtoernooi van de jongens junioren C klasse. Op de training was zijn groeiende vorm de afgelopen weken al opgevallen. Mooi om te zien dat nu alle puzzelstukjes op zijn plaats vielen.

In het troosttoernooi van dezelfde klasse dook Joey Hagemeijer op. Niet in het minst tot zijn eigen verrassing! Het is dat de zenuwen op het eind van de 5e game lichtjes toesloegen anders was de gouden medaille in zijn bezit gekomen. Zilver vond het ook goed.

Eloy Marcelis werd tweede in het troosttoernooi van de hoogste jongensklasse. Hij was tevens de grote leider in het dubbel dat hij samen met Simon Zumbach vormde. Als Simon echt niet meer kon, dan kwam Eloy wel weer voorbij met een machtige zwaai. Die machtige zwaai leverde het laatste punt en de Gelderse titel voor beiden heren.

Het was een lange dag voor iedereen vanaf 9.00 uur. De prijsuitreiking om 18.00 uur werd ietwat vermoeid beluisterd en van applaus voorzien.
Dank aan Eloy, Franke, Joey, Simon, Koen, Tom (in het hoofdtoernooi junioren !), Jeffrey, Ryan, Bram (debuut), Giel, Nick, Maud en Suus voor hun uitstekende inzet.
Dank aan Rik, Jan-Willem, Daniël, Albert, Peter en Wim voor hun grote inzet en betrokkenheid als coach.

Albert.