Jeugdcompetitie week 8 en programma week 9.

Met nog twee weken jeugdcompetitie te gaan zijn de Arnhemse posities redelijk duidelijk.

Treffers 1-Taverzo 3 = 3-7.
Met van iedereen 1 bijdrage en veel games best spannend, maar niet het gehoopte gelijkspel. Het team is en blijft 6e. Qua aantal punten geheel in de pas met de nummers 5 en 6 uit de andere landelijk C poules.

Treffers 2-Shot Wageningen 1 = 8-2.
Tom leidt de dans. Beetje passief op sommige momenten, maar overduidelijk de man in bonus. 3x winst. Ryan weer wat beter dan vorige week en 2x winst. Lucas vol ijver als altijd ook 2x winst.  Halverwege loste Sjoob Albert af (nog niet helemaal in conditie) en hij loodste het team souverein in veilige haven. GTTC staat bovenaan. Zal niet meevallen hen van die plaats af te krijgen.

GTTC 2-Treffers 3 = 5-5.
Goed resultaat in deze playoff wedstrijd. Koen 2x, Maud en Nick ieder 1 en het dubbel. Plaats twee of drie in deze eindpoule is mogelijk in de tweede klas.

Zevenaar 3-Treffers 4= 4-6.
Dit is een playoff wedstrijd in de derde klasse. Hoopvol is deze uit overwinning. Man of the match was Arvid met 3x winst. Feng en Meindert ieder 1.  Ook hier is een goede eindrangschikking in zicht.

SKF 8-Treffers 5 = 7-3.
Thuis een 4-6 nederlaag, dus in lijn met het sterkte verschil tussen deze teams. Indy en Felix wisten er ieder 1 te winnen en het dubbel. Max kwam op 0 uit deze keer. Plaats 5 zal de eindplaats zijn in deze klas. Een klasje hoger dan de vorige competitie.

TVO 3-Treffers 6 = 1-9.
Dit TVO team ligt onze spelers blijkbaar goed. TVO speelde met 2 spelers. Tycho wederom man of the match. Tycho 3, Kaj en Marnix 2 en het dubbel. Een keurige derde plaats terwijl de vorige competitie nog laatste. Vooruitgang is zichtbaar !

Was weer een gezellige Treffers thuismiddag met veel spelers, coaches en ouders.

Programma 14 april:
10.00 uur
Treffers 4-TCB 1
Treffers 5-Essentia 2
14.00 uur
Treffers D1-SVE 4
Treffers 1-De Veluwe 1
Treffers 2-GTTC 1
Treffers 3-Hutaf 5