Jeugd competitie resultaten 8 oktober 2016

Amsterdam 1-Treffers 1 = 8-2.
Net als de week ervoor in geen tijd een flinke 4-0 achterstand. Daarna werd het zo waar nog een wedstrijd. Winston stak er boven uit met twee overwinningen. De net niet wedstrijden waren 1x dubbel, 1x Jaimie en 1x Simon. Dat zijn dus wedstrijden die erg close waren en in de vierde of vijfde game eindigden maar dan aan de verkeerde kant. Onderkant landelijk b is het resultaat, maar dat kan echt beter worden.

TCB 1-Treffers 2 = 6-4.
Beknopt verslag van Jeffrey: Treffers 2 heeft in de kraker om de 1 positie met 6-4 verloren van TCB. De wedstrijd begon erg sterk en Treffers kwam voor te staan met 2-1 door Franke en Suus. Na de dubbel vielen bijna alle wedstrijden de verkeerde kant op.
Aan het eind de wedstrijd bleef de schade beperkt met 6-4 en maakt het team nog steeds kans op het kampioenschap.
SMD 2-Treffers 3 = 5-5.
Yoran vierde zijn terugkeer met drie overwinningen. Coach Daniël was te spreken over de inzet van iedereen. Maud 1x en Tom 1x. Het team speelt solide om plaats 2 tot en met 4.

Litac 3-Treffers 4 = 0-10.
Een stevige verrassing zo’n perfecte uitslag in een uitwedstrijd. Glimmende gezichten bij Nick, Koen en Ryan. De bovenste plaatsen komen ook weer in beeld.

TCB 3-Treffers 5 = 8-2.
Dit is een tegenvaller. Het team draait eigenlijk best lekker. Alleen Giel bleef overeind met twee overwinningen. Maud en Xiang moesten iedereen feliciteren.

Litac 4-Treffers 6 = 1-9
En nog zo’n knaller van een uitslag in een uitwedstrijd. Alleen Feng moest 1x capituleren. Lucas en Arvid haalden de volle buit binnen. Stiekempjes staan onze beginners nu op de eerste plaats van de ranglijst.

Geen competitie programma volgende week vanwege het toernooi in Hoorn.