Competitie resultaten 28 oktober 2017

Treffers 1-De Treffers ’70 2 = 2-8.
Ons landelijk C team is nog niet in goede doen. Het aantal 4 en 5e games neemt per week wel toe, maar de wedstrijden an sich vallen niet de goede kant op. Jeffrey en Ryan ieder 1x, met name Ryan begint beter te spelen. Suus helaas 0x. Wij hopen op betere tijden.

Treffers 2-Westa 2 = 7-3.
Het begin was enerverend, waarbij de 5e games maar net de goede kant en ook wel eens niet de goede kant uit vielen. Bij de stand 6-1 hing een 9-1 in de lucht, maar de Westervoorters waren te onverstoorbaar en lieten de onzen niet verder dan 7-3 uitlopen. Het weer compleet spelende tweede meldt zich bovenin de hoofdklas. Nog twee weken en wij weten wie naar de playoffs en downs mogen gaan. Jean is weer boven jan met 3 winstpartijen. Yoran 2x en Tom wat onfortuinlijk 1x winst.

Treffers 3-SMD 1 = 0-10.
Eer werd zeker verzet geboden door Ryan, Koen en Maud getuige de vele 4e en 5e games. Maar per saldo is SMD heer en meester in deze eerste klasse.

Treffers 4-SKF 3 = 5-5.
De kraker in de tweede klasse! Hier werd om de titel gespeeld met een onbesliste uitslag. D.w.z. dat SKF nog steeds 2 punten voorsprong heeft. Lucas was de grote man met drie overwinningen. Nick en Giel ieder 1x.

Treffers 5-SKF 4 = 4-6.
Ons vijfde blijft goed in het spoort van de nummers een en twee in de derde klasse. zijn zijn dus toch in de goede klas ingedeeld. Maud is de kopvrouw van het team. Zij won ook nu 3x duidelijk haar wedstrijden. Feng was niet tevreden met zijn ene overwinning. Meindert had een wedstrijd over vier games en dat was ok te noemen.

Treffers 6-Essentia 3 = 5-5.
Een flinke pot tafeltennis speelde het zesde team. Zij blijven bovenin de vijfde klas meedraaien al lijkt de titel uit beeld verdwenen. Felix is nu de kopman, hij won er zaterdag weer 3. Indy met geleend batje kon en maar 1 winnen ondanks alle inzet.

Treffers 7-SKF 8 = 0-10.
Tycho, Floortje en Kaj probeerden er het beste van te maken tegen de ongenaakbare koploper SKF 8. SKF liet echter niets liggen in hun jacht op de titel.